yalnizkiz21
Kayıtlı Öğrenci
mrb arkadaşlar.ben işletme okuyorum ve buyıl eskişehire gitmek istiyorum.oradaki akadamik danışmanlık hizmeti hakkında bilgisi olan var mı?
saol ceyhlin ben trabzonda oturuom ve de açıköğretim 1.sınıfym ama senye eskişehire gitmeyi düşünüom bu verdiğin bilgi çok rahatlattı beni tşkkr ederim bi kaç sorum daha olacak zahmet olmazsa eğer biliosan cevp verebilrmsin haftada kaç gün ders oluyo okulun bütün imkanlarından yararlanma olağanağımız warmı ve de haftada kaç gün ders oluo şimdiden tşkrler senye eskişehirde grşrz![]()
slm kara_melek demek normal ünili öğrencilerlen beraber derslere girebilion ha değr öle ise güzel olur o zmn bütün derslere girerim sen öle diosan
arkadaslar ben eskisehirde okuyoum acıkögretim iktisat haftanın 3 günü ders veriliyo pazartesi :muhasebe salı :iktisat carsamba :matematik baska dersler verilmiyo okul baslamadan tüm dersleri görebilmek için kayıt yaptırıyomussun 20 kişilik sınıflarda hergün her dersi görebiliyomussun bundan daha yeni haberim oldu seneye bende bunu yapıcam