Erkekler mi DAHA çok seveR Kadınlar mı ? Cok tartışılan bir konu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bundan rahatsız olan varsada işte kapı güle güleee benim düşüncem
bnim sevgilim öyle dese kapı şurda rahatsızlık duyanı zorla tutmuyoruz derim:)

Gülü seven dikenine katlanır.

NASIL İRANLIİMİŞ HER PAYLAŞIMDA VAR NEREDEYSE BIRKALIM İRANI KENDİ ŞAİRLERİMİZDEN SEMELER YAZALIM AMA GENEDE GÜZEL SÖZ? [İranlı şair der ki:
Aşka uçma kanatların yanar..!
Mevlana der ki:
Aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar...

**gül uğruna ne kadar dikenine katlanabilirsin** beni anlatıyo bu durum :(

dıkenın 1 tanesı nasıl can yakıyorsa aynı durum

erkek gerçekten sevmeden hastalıklı başlamışsa ilişkiye basite indirgediği için sevmenin yanından bile geçmez ki bu genelde böyle olur 'gerçek' olanı bulana kadar geriye bıraktıkları enkazı düşünmezler ya da düşünürler işlerine gelmez. Bayanlarda da aynı durum geçerli olmakla beraber duygusallık oranları yüksek olduğundan daha çok sevmek doğalarında vardır diye düşünüyorum. Rayına oturmuş bi ilişkiyse eğer iki tarafta birbirlerini bir nimet olarak görüp severler.:rolleyes:

erkek gerçekten sevmeden hastalıklı başlamışsa ilişkiye basite indirgediği için sevmenin yanından bile geçmez ki bu genelde böyle olur 'gerçek' olanı bulana kadar geriye bıraktıkları enkazı düşünmezler ya da düşünürler işlerine gelmez. Bayanlarda da aynı durum geçerli olmakla beraber duygusallık oranları yüksek olduğundan daha çok sevmek doğalarında vardır diye düşünüyorum. Rayına oturmuş bi ilişkiyse eğer iki tarafta birbirlerini bir nimet olarak görüp severler.:rolleyes:
Aynen katılıyorum
alkis_2.gif

ele dikkat yalnız :p

Kaın erkek ten daha fazla sever. Fakat kadın erkekden daha önce unuturken unutmayı yada kendine dert etmeyi bırakıp ikinci bir hayata adapte olurken erkeğin bunu başarması kadına göre daha çok zor oluyor

kadın erkek değilde kişikle ve özelliklerle alakalı bence o yüzden genelleme yapmak istemem

erkek tabe :D

Bence ikisi de birbirini sevmiyor... Ancak her nedense bir çekim gücüdür gidiyor... :)

bence ikisi de seviyor ancak sevgi anlayışları ve sevgiye bakışları tamamen farklı

Geri