Erkekler Kadınlardan Daha Cok Konusuyormus BABABABA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok canım erkeklerin fazla konuştuğu filan yok siz benim anneyi görmediniz.kadın sabah 7 de bi başlar konuşmaya gece yatana kadar:d hatta babamın dediğine göre sabah a kadarda yatakta konuşuyomuş.kadınları bilmem ama benim anne sinirlenirse harbiden çoktanda çok konuşuyo:)

tabi tabi öyledir mutlaka:):):)...yoksa sen kadını deli ettiğinden değildir yani

Konuyu tamamen bayanlar devam ettırdıgıne göre tez gerçektende yerini bulmuş. Aksini iddia etmeyelım artık geveze bayanlar sizi :p :D

bu araştırmayı iyiki yapmışlar gerçekler gün yüzüne çıkmış erkekler gerçektende bayanlardan çok konuşuyor çevremdeki erkekler hep öyle vallahi

ewet çok dogru erkekler kadınlardan daha çok konuşuyo :Dvalla

benim bi arkadaşım vardı hiç susmazdı dedikodu falan hep ondaydı dersaneye giderken kim kimle çıkıyo hep ondan haver alırdık erkekler böyle işlere bayanlardan daha yatkın :D:D

o arkadaşım erkekti

vahidem masaLLah senınde hıc susmaya nıyetın yok arkadasını gecersın sen bence haha :P

vahide susmuyoda sen susuyon mu volki:):):)....
sen hala konıuyu uzatıyon amacın farklı senin bizi deli etmeye çalışıyon ama yemezler...kadınlar erkeklerden daha çok konuşuyosa demekki konuşacak güzel paylaşımları vardır.

vahide susmuyoda sen susuyon mu volki:):):)....
sen hala konıuyu uzatıyon amacın farklı senin bizi deli etmeye çalışıyon ama yemezler...kadınlar erkeklerden daha çok konuşuyosa demekki konuşacak güzel paylaşımları vardır.

güldeste arkadaşım çok saol beni savunmussun volki kardeş sende mi çok konuşuyon ne niye üstüne alındın?

hem ben çok konuşmuyorum demedimki ben ayrıyım konuşmazsam bi anormallik var zaten bende ama erkelkerde var benim kadar konuşan hatta daha çok konuşan sırf çok konuşsalar dedikodu bile yapıyolar :D

güldeste arkadaşım çok saol beni savunmussun volki kardeş sende mi çok konuşuyon ne niye üstüne alındın?

üstüme aLınmadım ki konuyu açan benim dikkat edersen hehe buda sana kapak oLsun :P şaka...:D

:D:D o zamn niye diyosunya çok konuşıyosun diye

neise cok üzerinize geLmeyeyim tek basımayım suanda :D

bencede :D

Bazen karşımdaki kızı susturmak için ne derse, tamam! evet! haklısın! diyorum sonra kendi kendine susuyor :D
Tavsiye ederim volkii :D
Kız milleti = çene illeti :D

ahanda ispatı erkeklerin çok konuştugunun mesela uzman benden çok konuşuyo:):)

Geri
Üst Alt