Ek tercih Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exefour
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exefour

Kayıtlı Öğrenci
Merhabalar,
Açıköğretim Sosyoloji bölümüne Ek tercih ile giriş yapılabiliyor mu? Ek tercih tarihleri ne zamandır? Bu bölümün kontenjansız olması ek tercihlerde seçilememesini sağlar mı? Ve Sosyoloji bölümü için ne kadar bir YGS puanı gereklidir? YGS puan türlerinden en yüksek olanının yerleştirme puanı 292. Bu puan yeterli midir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,
Açıköğretim Sosyoloji bölümüne Ek tercih ile giriş yapılabiliyor mu? Ek tercih tarihleri ne zamandır? Bu bölümün kontenjansız olması ek tercihlerde seçilememesini sağlar mı? Ve Sosyoloji bölümü için ne kadar bir YGS puanı gereklidir? YGS puan türlerinden en yüksek olanının yerleştirme puanı 292. Bu puan yeterli midir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Evet ek tercihle giriş yapabilirsin. Ek tercih tarihleri henüz açıklanmadı. Kontenjan sınırlaması olmadığı için YGS den 140 ve üzeri alan herkes tercih halinde yerleştirilir. Sosyoloji için 160 almanız yeterli açıklanan başvuru taban puanlarına göre.

ben sosyal hizmetlere tercih yapacam fakat klavuzda ösym en düşük puan 341,60000 yazıyor benim puanım 222 tercih yapabilir miyim

Geri
Üst Alt