e-öğrenme portalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan catzilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

catzilla

Kayıtlı Öğrenci
arkadaşlar son bir kaç gündür e-öğrenme portalına giriş yapamıyorum. T.C kimlik nomu yazıyorum, oturum açmak için. kırmızı yazılarla; " Oturum açılırken bir hata oluştu " şeklinde bir mesaj yazıyor. sizde de aynı şey oluyormu? yardımcı olurmusunuz.??

Hayır catzilla tek sende sorun değil ,ben ve diğer arkadaşlarda da böyle bir sorun var.4 gündürlü 'hata oluştu'' diye yazı çıkıyor.Umarız kısa zamanda düzelir.

evet arkadaşlar bu sorun anadolu üniversitesinin portalından kaynaklanıyor olabilir şu anda da TC nolarını tanımıyor

Evet şuandada tc kimlik numranızı kontrol edin diyor. Sanırım bir güncelleme olacak yeni açılan bölümlerin dersleri ile ilgili.

aynı sorun bendede var bır kaç gundur gıremıyorum ılk basta hata! verdı bugun ıse tc kımlık no nuzu kontrol edınız !dıyor konuk olarak oturum actıgımda gırebılıyorum sadece ınsanın aklına kötü seyler gelıyor halıyle ınternet kafelerden sınav yerı yazıcı cıktısı alıyoruz hersey olabılır bırı tc mımı caldı? onunla bırsey mı yaptı? mantıklı tabıkı yenı acılan bolumler ıcın guncelleme yapılıyor olması butunleme sınavında e ogrende yenı bolumler yoktu dıye hatırlıyorum aynı sorunları paylasan kısılerın olması benı bıraz rahatlattı yınede bır arayıp sorucam aof buroya

e öğrenme portalı

Arkadaşlar , portal açılmıyor çünkü Bütünleme sorularında yanlış sorular var ve bunlarla alakalı inceleme oldugunu soyluyorlar. Kısa bir zamanda açılacağını soyluyorar. istatistik sınavına giren varsa 1 ve 22. soruların yanlış oldugunu belirtmeliyim ve bununla alakalı sizde dilekçe yazarsanız hakkınız yenmemiş olur. Sonucta onemsenmedigi icin koskoca kurum yanlıs soruları soruyor o kadar insana..

yardımcı olan, bilgilendiren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Geri
Üst Alt