O only roses Kayıtlı Öğrenci Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 4,557 Tepkime puanı 14 Puan 0 Bölüm MEZUN Şehir Konya 26 Şub 2010 #21 Hayat yeDek oyuncuLarLa doLuDuR,ßosaLan yeR mutLaka doLduRuLur....
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci Katılım 6 Kas 2009 Mesajlar 2,483 Tepkime puanı 4 Puan 0 26 Şub 2010 #22 Gel vaz geç bu oyundan ......
O only roses Kayıtlı Öğrenci Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 4,557 Tepkime puanı 14 Puan 0 Bölüm MEZUN Şehir Konya 27 Şub 2010 #23 Herkez Kendi Dalgasında Sörf Yapsın..
I isokor Kayıtlı Öğrenci Katılım 31 Ocak 2010 Mesajlar 2,047 Tepkime puanı 6 Puan 0 Yaş 37 Bölüm MEZUN Şehir Konya 27 Şub 2010 #24 Kırık ezgileri senfoni sandım yanılmadım da yenildim. Bütün hayaller darmadağındır şimdi anladım! Kimse sen değil, sen herkes oldun biraz ben değil...
Kırık ezgileri senfoni sandım yanılmadım da yenildim. Bütün hayaller darmadağındır şimdi anladım! Kimse sen değil, sen herkes oldun biraz ben değil...
H hasret merve Kayıtlı Öğrenci Katılım 12 Şub 2010 Mesajlar 98 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 36 Şehir Adana 27 Şub 2010 #25 Son sözler dayanır yakında kapıya....
I isokor Kayıtlı Öğrenci Katılım 31 Ocak 2010 Mesajlar 2,047 Tepkime puanı 6 Puan 0 Yaş 37 Bölüm MEZUN Şehir Konya 28 Şub 2010 #26 Fırsat mı tanırdım bu dargınlığa Bilseydim bu kadar zor olduğunu. Bilseydim zindandan daha karanlık, Bilseydim hücreden dar olduğunu....
Fırsat mı tanırdım bu dargınlığa Bilseydim bu kadar zor olduğunu. Bilseydim zindandan daha karanlık, Bilseydim hücreden dar olduğunu....
B By_tr Kayıtlı Öğrenci Katılım 26 May 2008 Mesajlar 1,276 Tepkime puanı 6 Puan 0 Yaş 42 Web sitesi www.vetsagtek.tr.gg Şehir Ordu 28 Şub 2010 #27 şaşırtıyorsun beni itiraf ediyim merak ediyorum
I isokor Kayıtlı Öğrenci Katılım 31 Ocak 2010 Mesajlar 2,047 Tepkime puanı 6 Puan 0 Yaş 37 Bölüm MEZUN Şehir Konya 14 Mar 2010 #28 Üzdüler dillere verip te seni, Ezdiler yerlere serip te seni, Gönül penceremden görüp de seni, Bana hak verecek göz bulamadım...
Üzdüler dillere verip te seni, Ezdiler yerlere serip te seni, Gönül penceremden görüp de seni, Bana hak verecek göz bulamadım...
K kan_ciceqi Kayıtlı Öğrenci Katılım 19 Kas 2008 Mesajlar 182 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 38 Şehir Adana 21 Nis 2010 #29 Birikti uğrunda döktüğüm yaşlar Al götür vicdansız ruhun yıkansın Her günüm hasretin zulmüyle başlar Ahımı hakettin ciğerin yansın Bilseydim duyguya yer yok dininde El pençe durmazdım hayalin önünde Kapkara yas tuttum doğum gününde Neşemi yok ettin ciğerin yansın Doğuştan sevgiye aşka meyildim Kimsenin lütfuna muhtaç değildim Bir sana diz çöktüm sana eğildim Canıma tak ettin ciğerin yansın Sen ince ağrımsın veremdim sana Aleme haramdım,haremdim sana Aşkınla tutuşan,keremdim sana Aslıdan çok ettin ciğerin yansın Düşsemde kalkarım tutma elimden Gururum merhamet ummaz zalimden Beddua çıkmazdı şair dilimden Sabrımı tükettin ciğerin yansın Sineni kaplasın bu onmaz yara Hayatın boyunca gölgemi ara Değil mi sen benim yüzümü kara Saçımı ak ettin ciğerin yansın..
Birikti uğrunda döktüğüm yaşlar Al götür vicdansız ruhun yıkansın Her günüm hasretin zulmüyle başlar Ahımı hakettin ciğerin yansın Bilseydim duyguya yer yok dininde El pençe durmazdım hayalin önünde Kapkara yas tuttum doğum gününde Neşemi yok ettin ciğerin yansın Doğuştan sevgiye aşka meyildim Kimsenin lütfuna muhtaç değildim Bir sana diz çöktüm sana eğildim Canıma tak ettin ciğerin yansın Sen ince ağrımsın veremdim sana Aleme haramdım,haremdim sana Aşkınla tutuşan,keremdim sana Aslıdan çok ettin ciğerin yansın Düşsemde kalkarım tutma elimden Gururum merhamet ummaz zalimden Beddua çıkmazdı şair dilimden Sabrımı tükettin ciğerin yansın Sineni kaplasın bu onmaz yara Hayatın boyunca gölgemi ara Değil mi sen benim yüzümü kara Saçımı ak ettin ciğerin yansın..
O only roses Kayıtlı Öğrenci Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 4,557 Tepkime puanı 14 Puan 0 Bölüm MEZUN Şehir Konya 1 May 2010 #30 Kelimeler şu an kocaman birer yalan.. Konuşursam seni yakar, susarsam kendime katlanamam!
W wow Üyeliği durduruldu Katılım 9 Mar 2010 Mesajlar 244 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 36 Şehir Adana 1 May 2010 #31 ne kadar dertli herkes........ eskısı gıbı olmasını ısterdım herseyın. bu hasretlık bıtsın artık özledim, doya doya senı goreyım
ne kadar dertli herkes........ eskısı gıbı olmasını ısterdım herseyın. bu hasretlık bıtsın artık özledim, doya doya senı goreyım
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci Katılım 6 Kas 2009 Mesajlar 2,483 Tepkime puanı 4 Puan 0 1 May 2010 #33 qöRdüqüm KadaRdır veRdiqim değeR... Ve beNce heRkez keNdi deqeRiNi keNdi beLirLeR..
O only roses Kayıtlı Öğrenci Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 4,557 Tepkime puanı 14 Puan 0 Bölüm MEZUN Şehir Konya 2 May 2010 #34 Sadece Baktığım Kadarsın Kafamı çevirdiğim an yalansınn...
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci Katılım 6 Kas 2009 Mesajlar 2,483 Tepkime puanı 4 Puan 0 2 May 2010 #35 Meşru müdafaaya gireceğini bilsem:Çeker vururdum düşüncelerimdeki senleri. . .Ama kalemimin kurşunu bitmiş.Kağıt üzerinde bile beceremiyorum seni öldürmeyi. . !
Meşru müdafaaya gireceğini bilsem:Çeker vururdum düşüncelerimdeki senleri. . .Ama kalemimin kurşunu bitmiş.Kağıt üzerinde bile beceremiyorum seni öldürmeyi. . !
W wow Üyeliği durduruldu Katılım 9 Mar 2010 Mesajlar 244 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 36 Şehir Adana 2 May 2010 #36 telefonun basında caresız beklıyorum.bılıyorum hala sevıyorsun nıe benı aramıyorsun
O only roses Kayıtlı Öğrenci Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 4,557 Tepkime puanı 14 Puan 0 Bölüm MEZUN Şehir Konya 4 May 2010 #37 Beni bu kadar yanılttığın için seni tebrik ediyorum ne kadar yanlış tanımışım seni........
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci Katılım 6 Kas 2009 Mesajlar 2,483 Tepkime puanı 4 Puan 0 4 May 2010 #38 önceden parklara gider, kollarımızdan çekiştirirdik, incinirdi bileklerimiz ama gülerdi gözlerimiz.. şimdiyse çekiştirdiklerimiz kalplerimiz, büyümekmiş sebebimiz, ağlamakmış bedelimiz...
önceden parklara gider, kollarımızdan çekiştirirdik, incinirdi bileklerimiz ama gülerdi gözlerimiz.. şimdiyse çekiştirdiklerimiz kalplerimiz, büyümekmiş sebebimiz, ağlamakmış bedelimiz...
H hayali Kayıtlı Öğrenci Katılım 24 Nis 2010 Mesajlar 237 Tepkime puanı 0 Puan 0 Şehir Mersin 5 May 2010 #39 Sonsuz Nur' Alıntı: nerden biliyosun okuyacagını Genişletmek için tıkla ... buraya yazıyı yazdıktan sonra, bağlantı adresini ona sms ile gönderirseniz okuyabilir
Sonsuz Nur' Alıntı: nerden biliyosun okuyacagını Genişletmek için tıkla ... buraya yazıyı yazdıktan sonra, bağlantı adresini ona sms ile gönderirseniz okuyabilir
4 4_4_lük Kayıtlı Öğrenci Katılım 5 Kas 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 38 Şehir Adana 5 May 2010 #40 Konuşursam; Yaralı kelimeler sunmaktan korkuyorum. Geri alınmayacak kelimeler adına; ağzımın sürgüsünü çektim!.SUSUYORUM...
Konuşursam; Yaralı kelimeler sunmaktan korkuyorum. Geri alınmayacak kelimeler adına; ağzımın sürgüsünü çektim!.SUSUYORUM...