W wow Üyeliği durduruldu 14 Mar 2010 #81 sewdıgım kısıye guzel bı hayat sunabılmek. alttakı sence sevgı ne demek
? ............................. 22 Mar 2010 #82 bence s-e-v-g-i harflerinden oluşan bi kelime.... aleyihne espri yapılsa bile kaldırabilirmiisn !?
P pegasus_dna Kayıtlı Öğrenci 22 Mar 2010 #83 espiriye bağlı bana yapılan espireye ben gülerim ama seviyeli olduğu sürece.. alttaki üye ne kadar dürüst?
espiriye bağlı bana yapılan espireye ben gülerim ama seviyeli olduğu sürece.. alttaki üye ne kadar dürüst?
? ............................. 22 Mar 2010 #84 bunu benden değil elmayradan alalım... Hayalperestmisin !?
I isokor Kayıtlı Öğrenci 22 Nis 2010 #87 sadece rüyamda ağlayabiliyorum onun haricinde sevinçten tuzlandığına şahit olmadım kimsenin ayna tutmasını istemediğin bi yanın var mı¿
sadece rüyamda ağlayabiliyorum onun haricinde sevinçten tuzlandığına şahit olmadım kimsenin ayna tutmasını istemediğin bi yanın var mı¿
O only roses Kayıtlı Öğrenci 4 May 2010 #88 Yok çok şükür Alttaki gözlerini kapadığında gördüğün çehrenin adı ne?
I isokor Kayıtlı Öğrenci 16 May 2010 #89 Yaprak mantıklı düşünüp, mantıksız davrandığın konu hangisi¿
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 16 May 2010 #90 Aşk ! _____________ Gitme kal diye haykırdığın/haykırmak istediğin oldu mu hiç?
K ksk_prens Kayıtlı Öğrenci 22 May 2010 #93 sor tabı roses en son ne zaman mı agladım dedemın cenazesınde alttakı ne zaman bırıne cıcek verdın
W wow Üyeliği durduruldu 23 May 2010 #100 severım ama asırı degıl alttakı sevgılın hıc sana senı ıstemıyorum dedımı ?