O only roses Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2010 #61 Tanımadıgım kişiyi degil tanıdıklarımı kandırdım Alttaki kardeşim hiç Geriye ßakıpta keşke Dedin mi ?
Tanımadıgım kişiyi degil tanıdıklarımı kandırdım Alttaki kardeşim hiç Geriye ßakıpta keşke Dedin mi ?
? ............................. 24 Şub 2010 #64 ................................ bende sevmediğin ifadyei sorim ...
O only roses Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2010 #65 Sevmedigim ifade yok Alttaki en son aglamanın sebebi neydi?
? ............................. 24 Şub 2010 #66 hatırlasam yazcamda.... ama şarkı olabilir konser videosuda olabilir şeboda olabilir küçükken sulugözmüydün !?
hatırlasam yazcamda.... ama şarkı olabilir konser videosuda olabilir şeboda olabilir küçükken sulugözmüydün !?
? ............................. 24 Şub 2010 #68 bunu bana değil beni tanıyanlara sorarsak daha sağlam olur kanımca... ben bence, bizzat, kanımca vs vss.... değilim.... alttaki kendinden küçük birinden dayak yedin mi !?
bunu bana değil beni tanıyanlara sorarsak daha sağlam olur kanımca... ben bence, bizzat, kanımca vs vss.... değilim.... alttaki kendinden küçük birinden dayak yedin mi !?
O only roses Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2010 #70 Yemedim Alttaki arabaların üzerine " beni yıka " yazdın mı ?
? ............................. 1 Mar 2010 #71 yazmadım......... elim pis olur.... alttaki hırsından ağlayamadığın oldu mu !?
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 1 Mar 2010 #72 Çok fazla hırs iyi değildir. Allttaki sınavlara yeteri kadar çalışıyor musun?
? ............................. 1 Mar 2010 #73 sınav gibi bi derdim yok ama olsa her zaman olduğu gibi bi hafta kala çalışırdım D: alttaki hıncını küçük kardeşinden çıkardığın oldu mu !?
sınav gibi bi derdim yok ama olsa her zaman olduğu gibi bi hafta kala çalışırdım D: alttaki hıncını küçük kardeşinden çıkardığın oldu mu !?
A AYSEM_1687 Kayıtlı Öğrenci 1 Mar 2010 #74 küçük kardeşim yokki alttaki yerli yersiz saçma sapan konuştugun çok oldu mu?
E _elmayra_ 2 Mar 2010 #75 evet olmuştur mutlaka alttaki kendinle alakasız bir duruma burnunu soktugun oldu mu?
? ............................. 2 Mar 2010 #76 olmuştur mutlaka alttaki denizde boğulan birini kurtarabilirmisin ?!
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 2 Mar 2010 #77 hayır..... alttakı sevgili dostum, aöf yi istediğin için mi sectin, mecbur kaldıgın için mi?
S sema@ Kayıtlı Öğrenci 14 Mar 2010 #78 mecbur kaldıgım için. meslk lisesi mezunuyum aldıgım puanın iyi olmasına ragmen istedigim yere yerleşemedim. alttaki arkadaşım Sevdiğin için ölmeyi göze alır mısın?
mecbur kaldıgım için. meslk lisesi mezunuyum aldıgım puanın iyi olmasına ragmen istedigim yere yerleşemedim. alttaki arkadaşım Sevdiğin için ölmeyi göze alır mısın?
W wow Üyeliği durduruldu 14 Mar 2010 #79 ewt hıc tereddut etmeden... en cok yapmak ıstedıgın sey nedir
S sema@ Kayıtlı Öğrenci 14 Mar 2010 #80 çok sevdiğim birinin yanına gitmekk okadar çok istiyorum ki... hayattan beklentin?