O only roses Kayıtlı Öğrenci 22 Şub 2010 #41 Yok çok dikkat etmem Alttaki üye sitedeki üyelerden yorum ve yazılarına beğendiğin üye ya da üyeler kimlerdir
Yok çok dikkat etmem Alttaki üye sitedeki üyelerden yorum ve yazılarına beğendiğin üye ya da üyeler kimlerdir
? ............................. 22 Şub 2010 #42 adı bende saklı... diyeyim.... üstü kapalı bi cvp vermiş olabilrim ama üzgünüm böyle.... allttaki mesleğini seviyormusun keşke daha iyi bi işim olsaydı dediğin oldu mu !?
adı bende saklı... diyeyim.... üstü kapalı bi cvp vermiş olabilrim ama üzgünüm böyle.... allttaki mesleğini seviyormusun keşke daha iyi bi işim olsaydı dediğin oldu mu !?
O only roses Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2010 #43 Hayır olmadı çok seviyorum meslegimi Alttaki bugün günün nasıl geçiyor?
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2010 #44 Şuan sakin,durgun. Peki alltaki derslerine iyi çalışıyor musun?Malum vizelere artık yavas yavas geliyoruz.
Şuan sakin,durgun. Peki alltaki derslerine iyi çalışıyor musun?Malum vizelere artık yavas yavas geliyoruz.
O only roses Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2010 #45 Eh işte çalışmaya çalışıyorum Alttaki acaba bu sitede senin için ne ifade ediyor?
I isokor Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2010 #46 site bi araç, burda vaktimi değerlendirmeyi seviyorum Alttaki bugün seni anlatan en güzel kelime¿
O only roses Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2010 #47 Mutluluk.............. Alttaki hayalini kurupta hayatından olmayan bir şey var mı?
? ............................. 23 Şub 2010 #50 yok..... alttaki pişman olcağını bile bile bişey yaptın mı !?
? ............................. 24 Şub 2010 #52 ewt............... alttaki ailenle atıştığın oldu mu !?
O only roses Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2010 #54 Haklıysam susmam Alttaki insanların arasında ağlayabilirmisin?
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2010 #60 Hayır.. Alttaki hiç rastgele tlf numarası çevirip birini kandırdın mı?