Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akşam yemegınde (hamsi) yiyorduk elektırıkler kesıldı (jeneratör) devreye girdi sonra çok sıkıldık (kumsalda) yürüdük yerde de (makas) bulduk Burası Türkiye sabuhahaha
Müzik dinlerken kolonların sesini o kadar çok açmışım ki şarkıları söylerken bir yandan bardak masadan düştü o sırada telefonda çalınca aksilikler yakamı bırakmadı.
(Kelimeler değişti sanırım )
Krem--Bandaj--Sepet--Duvar--
Sucu su bidonu getirdikten sonra dışarıya çıktım.Ağzımdaki sakızla caddede yürürken aniden yağmur başladı.Şemsiyemi açtım.Karşıdan gelen trafik polisi düdükle trafikteki kontrolü sağlamak için oldukça çaba harcıyordu.
İnşaat işçileriyle birlikte kahvaltıda peynir yedik.İnşaat mühendisi yazıcıdan projeyi çıkartmamı istedi.Orada çalışan işçi çimento taşırken içinden çıkan jiletle parmağını kesti.Çok üzülmüştüm.
sevgilimle beraber beko mağazasına gidecektik. acelemiz olduğundan hemen bi ruj sürüp evden çıktım. yolda giderken feci şekilde karnım ağrımaya başladı ve hemen eve gelmek zorunda kaldım,hem de klimanın kumandasını servisinden alamadan. sanırım dün gece yediğim kerevizden olacak.çok uğursuz bir gündü benim için,çünkü bana hediye edilen nazar boncuğunu da o gün yolda düşürmüşüm
adidas-perde-madalya-ateş
ne vantilatör ne de sineklik,bu barut gibi sıcak havalarda en güzeli hoparlörden müzik dinlemek. bu ne biçim cümle oldu yaa. olsun ama saçmalama payı vardı.
(Kalbim) hızla çarpıyordu evlenecektim (hesap makinası) ile giderleri hesapladıktan sonra (perde) ve (kalebodur) çeşitlerine bakmak için magazaya gittim...
Çimento ile evi sıvadıktan sonra kirlenen yerleri deterjan ile temizledim.Karnımda acıkmıştı mangal yaptık.Daha sonra nete girecektim fakat bağlantıdan kaynaklanan sorundan dolayı modemi resetledim ve sorunu hallettim.
Dışarıda şarkı söyleyereko kaldırım senin bu kaldırım benim gezerken gözüme çocuk biberonuçarptı aldım çöpe attım.Sonra eve geldim akşam içindut yaprağındansarma sardım.
Dışarıda o kaldırım senin bu kaldırım benim gezerken gözüme çocuk biberonuçarptı aldım çöpe attım.Sonra eve geldim akşam içindut yaprağındansarma sardım.
YAĞMURLU bir gecede yemek yerken eletrikler gtti.MUM ısıgında devam etmek zorunda kaldım.içecegimi almak üzre BUZDOLABIna yöneldigim anda diger odada uykusuzlugunda verdigi etkiyle bi İSKELET gördüm pufff