* Dört KeLime iLe CümLe Kurmaca ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sonkez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
(Yüzügüm) yemegin içine düştü (kaşıkla) cıkarttım , (Tv masasının) yanında duran (lazımlıgın) yanına koydum...

Halter , İnşaat , Trafo , Wc...:D Buyrun BakaLım ?

İnşaatta çalışırken aniden trafo sesi duydum elektrikler kesildi.Eve geldim.Halter çalıştım ve aniden mide ağrım tuttu.Soluğu wcde aldım.:D:D:D

--Paten--Sahil--Barış--Kavanoz--
Buyrun...

Ezgiyle (barıstık) ve (sahilde) (paten) kaydık sonra bir (kavanoz) recel aldık....

hamsi , jeneratör , kumsal , makas .... Kolay gelsin :D:D

hamsi , jeneratör , kumsal , makas .

Akşam yemegınde (hamsi) yiyorduk elektırıkler kesıldı (jeneratör) devreye girdi sonra çok sıkıldık (kumsalda) yürüdük yerde de (makas) bulduk Burası Türkiye sabuhahaha :D:D:D:D:D:D

Kalem , Şafak , Aşk , jeton :D

Müzik dinlerken kolonların sesini o kadar çok açmışım ki şarkıları söylerken bir yandan bardak masadan düştü o sırada telefonda çalınca aksilikler yakamı bırakmadı.
(Kelimeler değişti sanırım :) )
Krem--Bandaj--Sepet--Duvar--

Bu arada teşekkürler Engin.Çok sevdim bu oyunu...;)

Teşekkür ederim birsen begendigine sevindim...katılım bekliyorum diger arkadaslarımdanda..

İpek msj ı düzeltince kelimeler biraz karısmıs... ben en son yazılan mesajtan devam ediyorum...

Ellerimi (kremledikten) sonra sacıma (bandajımı) takıp (duvarları) sildim :D sonra bakkala (sepet) sarkıttım...

bidon , sakız , şemsiye , düdük...Buyrun bakaLım...

Sucu su bidonu getirdikten sonra dışarıya çıktım.Ağzımdaki sakızla caddede yürürken aniden yağmur başladı.Şemsiyemi açtım.Karşıdan gelen trafik polisi düdükle trafikteki kontrolü sağlamak için oldukça çaba harcıyordu.

--Kereviz--Ruj--Nazar boncuğu--Kumanda--

İnşaat işçileriyle birlikte kahvaltıda peynir yedik.İnşaat mühendisi yazıcıdan projeyi çıkartmamı istedi.Orada çalışan işçi çimento taşırken içinden çıkan jiletle parmağını kesti.Çok üzülmüştüm.

--Harddisk--Zampara--Bisiklet--Balık--
Buyrun...

(Bisiklete) binip (zamparalık) yaptıktan sonra kendime (balık) aldım daha sonra pc nin kasasını söküp (harddiski) cıkarttım...

sevgilimle beraber beko mağazasına gidecektik. acelemiz olduğundan hemen bi ruj sürüp evden çıktım. yolda giderken feci şekilde karnım ağrımaya başladı ve hemen eve gelmek zorunda kaldım,hem de klimanın kumandasını servisinden alamadan. sanırım dün gece yediğim kerevizden olacak.çok uğursuz bir gündü benim için,çünkü bana hediye edilen nazar boncuğunu da o gün yolda düşürmüşüm:(
adidas-perde-madalya-ateş

(adidasımı) (ateşe) verip yaktım bunun için bana (madalya) verdiler bende madalyayı , (perde) ile takas ettim.

barut - hoparlör - vantilatör - sineklik....Buyrun arkadaslar...

ne vantilatör ne de sineklik,bu barut gibi sıcak havalarda en güzeli hoparlörden müzik dinlemek. bu ne biçim cümle oldu yaa.:D olsun ama saçmalama payı vardı.

*tırnak *plaj çantası *çerçeve *ay

Kumsalda ayı seyrederken plaj çantamda bulunan çerçeveyi çıkarttım.Aksilik bu ya çerçevenin kenarı tırnağımı kırdı.

---Kalp--Hesap Makinesi--Perde--Kalebodur---

(Kalbim) hızla çarpıyordu evlenecektim (hesap makinası) ile giderleri hesapladıktan sonra (perde) ve (kalebodur) çeşitlerine bakmak için magazaya gittim...

-- Çimento -- Deterjan -- Mangal -- Modem --

Çimento ile evi sıvadıktan sonra kirlenen yerleri deterjan ile temizledim.Karnımda acıkmıştı mangal yaptık.Daha sonra nete girecektim fakat bağlantıdan kaynaklanan sorundan dolayı modemi resetledim ve sorunu hallettim.

--Performans--Papatya--Sıcak--Dağ--

Dağ başında sıcak havada çalışırken patron performansımı yüksek olduğunu grönce beni papatya ile ödüllendirdi...

onur-ankaragücü-şampiyon-balıkesir

onur- ankaragücü- şampion balıkesir
onuru balıkesirde ankaragücünün şampiyon oluşunu kutlamasını ümit ediyorum:D
dut-şarkı-biberon-kaldırım

Dışarıda şarkı söyleyereko kaldırım senin bu kaldırım benim:D gezerken gözüme çocuk biberonuçarptı aldım çöpe attım.Sonra eve geldim akşam içindut yaprağındansarma sardım.

yağmur iskelet mum ışığı buzdolabı

Dışarıda o kaldırım senin bu kaldırım benim:D gezerken gözüme çocuk biberonuçarptı aldım çöpe attım.Sonra eve geldim akşam içindut yaprağındansarma sardım.

yağmur iskelet mum ışığı buzdolabı

YAĞMURLU bir gecede yemek yerken eletrikler gtti.MUM ısıgında devam etmek zorunda kaldım.içecegimi almak üzre BUZDOLABIna yöneldigim anda diger odada uykusuzlugunda verdigi etkiyle bi İSKELET gördüm pufff :D:D

dolunay şezlong ölüm sehvet :D buyrun :D

(şehvetlice) bir (ölüm) için (şezlongun) üzerinde (dolunayın) cıkmasını bekliyordum...:cool:

turşu---kedi---lamba---sinek...buyrun.....

Geri