Dönemlik ve Genel Not Ortalaması

JasonBourne

Kayıtlı Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, toplam 6 adet dersim var. Derslerin hepsinden geçmeme rağmen dönemlik not ortalamam 3,160 iken genel not ortalamam 1,800 geldi ve uyarı yazısı belirdi. Aşağıda ki resimde daha net görünmekte. Ortalamamı yanlış hesapladıklarını düşünüyorum, ya da bir yanlışlık mı var ? Yardımcı olabilir misiniz ?

uCjGxXm.jpg

 
anlamadım ama bu durumda bu dönem kalmış mı oluyoruz yoksa bahar dönemi genel not ortalaması yükselince bunlardan da otomatikmen geçiyor muyuz. fikrin var mı :/
 
anlamadım ama bu durumda bu dönem kalmış mı oluyoruz yoksa bahar dönemi genel not ortalaması yükselince bunlardan da otomatikmen geçiyor muyuz. fikrin var mı :/

yok kardeş kalmadık tabiki de. önümüzde ki dönem ortalamayı biraz yüksek tutmamız yeterli. yani 2'nin üstü olsa CD ve altından geçeriz. ayrıca ben pazartesi günü aöf bürosuna gidip işin aslını öğreneceğim (burda da paylaşırım)
 
Kardeş ben bugün gittim AÖF bürosuna. Öyle bir uçurum olmasının sebebi yıllık dönemlik sistemdenmiş. Yani eski sistemden kalan kötü notlar. 2.Dönem çalışıp ortalamayı yükseltiriz.
 
Geri
Üst Alt