bahar donemı ortalaman 2.00 olursa gecersın derslerdenhttp://b1303.hizliresim.com/17/8/kv6p8.png Herhaldeburaya yükledim burdan ulaşabilirsiniz...
bahar donemı ortalaman 2.00 olursa gecersın derslerdenhttp://b1303.hizliresim.com/17/8/kv6p8.png Herhaldeburaya yükledim burdan ulaşabilirsiniz...
bahar dönemi ve güz dönemini ayrı ayrı düşünün.Tamam orayı anladımda yani şuan bahar döneminde DD.CD.CB olan derslerim bu dönem görmeyeceğim şayet ortalam 2.00 ve üzeri olursa geçeceğm doğrumu anladım?Bir önemli husus ta iki gün öncesine kadar genel not ortalamam 1,66 iken şimdi ne değştidebirdenbire 1.83 oluverdi anlayamadım.Ayrıca bazıları neden bu notları virgülden sonra 3 haneli benimki küsüratlı gerçipek birönemi yok ama kafama takılkdı işlte???
Tamam orayı anladımda yani şuan bahar döneminde DD.CD.CB olan derslerim bu dönem görmeyeceğim şayet ortalam 2.00 ve üzeri olursa geçeceğm doğrumu anladım?Bir önemli husus ta iki gün öncesine kadar genel not ortalamam 1,66 iken şimdi ne değştidebirdenbire 1.83 oluverdi anlayamadım.Ayrıca bazıları neden bu notları virgülden sonra 3 haneli benimki küsüratlı gerçipek birönemi yok ama kafama takılkdı işlte???
ff dersiniz olmadıgı için geçersiniz.arkadaşlar merhaba benimde kafam takıldı şimdi arkadaşlar benim not ortalamam kötü bir dersten CD , bir derstende DD var . çalışmadığım için notlarım kötü ancak koşullu geçer notları almışım . ben diğer sene bu dersleri görücekmiyim bunlardan tamamen geçmiş oldummu bu derslerden yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar merhaba benimde kafam takıldı şimdi arkadaşlar benim not ortalamam kötü bir dersten CD , bir derstende DD var . çalışmadığım için notlarım kötü ancak koşullu geçer notları almışım . ben diğer sene bu dersleri görücekmiyim bunlardan tamamen geçmiş oldummu bu derslerden yardım ederseniz sevinirim
ff dersiniz olmadıgı için geçersiniz.
arkadaşlar ben kamu 2.sınıftaym tekrar yapıyorum güz dönemnden 3 dersten sınava girdm biri 1 .sınftan matematk şmdi 2.sınıf güz ve bahar dönemi derslernden başarılı olursam 1.sınıftan matmtkten sadece ff gelirse seneye 3.sınıf derslerni alabilcekmyim yani matmtkten kalırsam seneye güz ve bahar dönemni nasıl geçiricem yardmcı olablrmsnz 4.sınıftan yani üstten ders alamicam o kesinde 3.sınıf derslerni alabilcekmym seneye