Ders ekle-sil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan centil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

centil

Kayıtlı Öğrenci
Merhaba,Bu sene 2. sınıfta okuyacağım. Geçen yıl 1. dönemden alttan 2 dersim kalmıştı.Bu dersleri tekrar almak için ders ekle-sil den girmem gerekiyor mu? Yoksa sistem otomatik mi atıyor alttan kalan dersleri?. Ayrıca ders ekle sil den işlem yapamıyorum şu anda...Teşekkurler.

Merhaba,Bu sene 2. sınıfta okuyacağım. Geçen yıl 1. dönemden alttan 2 dersim kalmıştı.Bu dersleri tekrar almak için ders ekle-sil den girmem gerekiyor mu? Yoksa sistem otomatik mi atıyor alttan kalan dersleri?. Ayrıca ders ekle sil den işlem yapamıyorum şu anda...Teşekkurler.

Kalan derslerinizi sistem size otamatik olarak atayacaktır fakat harç parasını yatırmadan önce sistemden kontrol etmeniz yararınızadır. çıköğretim - İktisat - İşletme fakültelerinde kayıt öğrenciler için kayıt yenileme ve ders ekle sil tarihleri 26 Eylül 2016 Pazartesi başlayacak 07 Ekim 2016 Cuma günü sona erecek. Mazeretli kayıt yenileme 07 Ekim 2016 Cuma günüdür.

Harç ücretini yatırmadan sistemin alttan kalan dersleri atayıp atamadığını nerden kontrol edebilirim? Teşekkürler.( Hallettim)

açıköğretim fakültesinde kaldığımız derslerin kitaplarını yeni dönem de de alabiliyor muyuz acil ?

selam kaldığım derslerin kitaplarını da yeni dönem de alabiiliyor muyum tekrar soruma acil cevap

Geri