C CuneytKayabasi Kayıtlı Öğrenci 14 Kas 2012 #2 Kesin kalıcam. Konulara çalışmak çok bayıyorrr :frown:
AOFDestek Kayıtlı Öğrenci 14 Kas 2012 #3 +1 benide ekleyin. nabrsiniz arkadaşlar, keyifler nasıl bakalım ???
C CuneytKayabasi Kayıtlı Öğrenci 14 Kas 2012 #7 Sezon bitti hiç iş yok aksama kadar oturuyorum. 1-2 saat finansal yönetim çalıştım ama bu kadar bayar ha
Sezon bitti hiç iş yok aksama kadar oturuyorum. 1-2 saat finansal yönetim çalıştım ama bu kadar bayar ha
A Ayca_Guler Kayıtlı Öğrenci 14 Kas 2012 #8 CuneytKayabasi' Alıntı: Sezon bitti hiç iş yok aksama kadar oturuyorum. 1-2 saat finansal yönetim çalıştım ama bu kadar bayar ha Genişletmek için tıkla ... İşler Güçlere bağladınız forumuda yani la ))))
CuneytKayabasi' Alıntı: Sezon bitti hiç iş yok aksama kadar oturuyorum. 1-2 saat finansal yönetim çalıştım ama bu kadar bayar ha Genişletmek için tıkla ... İşler Güçlere bağladınız forumuda yani la ))))
C CuneytKayabasi Kayıtlı Öğrenci 14 Kas 2012 #10 Ayca_Guler' Alıntı: İşler Güçlere bağladınız forumuda yani la )))) Genişletmek için tıkla ... Aynen şirkette iş yok işimiz gücümüz buralar oldu )
Ayca_Guler' Alıntı: İşler Güçlere bağladınız forumuda yani la )))) Genişletmek için tıkla ... Aynen şirkette iş yok işimiz gücümüz buralar oldu )
C CuneytKayabasi Kayıtlı Öğrenci 14 Kas 2012 #11 Kayıtlı Olmayan' Alıntı: bende finansal yonetim calisiyorum ama sıkıldım simdiden Genişletmek için tıkla ... Sıkılmıycak gibi değilki bide 4 ünite Daha maliyet muhasebesi var spk var denetim var bu 4. sınıf biter mi? Zor confused
Kayıtlı Olmayan' Alıntı: bende finansal yonetim calisiyorum ama sıkıldım simdiden Genişletmek için tıkla ... Sıkılmıycak gibi değilki bide 4 ünite Daha maliyet muhasebesi var spk var denetim var bu 4. sınıf biter mi? Zor confused
A Ayca_Guler Kayıtlı Öğrenci 14 Kas 2012 #12 Uuuu çok uzun çalış çalış nereye kadar. Kaynatmak güzel ...
M mliks Kayıtlı Öğrenci 14 Kas 2012 #17 bu açıkögretimi bitirince avantajlı olmak lazım yardım almadan kendı kendıne çalişip bıtırıyosun
K Kayıtlı Olmayan 14 Kas 2012 #18 ) Ders Çalışma gerektiğinde kanım acıkır uykum gelir aklıam birsorun takarım çişimgelir ayy olmaması gereken ne varsa olur cidden
) Ders Çalışma gerektiğinde kanım acıkır uykum gelir aklıam birsorun takarım çişimgelir ayy olmaması gereken ne varsa olur cidden
A asah Kayıtlı Öğrenci 14 Kas 2012 #20 KEINLIKLE sıkıcı calısmayı bırakmayın arkadasslar ne kaldıkı surda