V vanilya Kayıtlı Öğrenci 15 May 2008 #1 bu adam vurulmuyo yaa.. deli olcam her yer delik deşik oldu o vurulmadı..çıldırmak isteyen varsa buyursun..vuran olursa da söylesin ya.. ""__BurDaNN__""
bu adam vurulmuyo yaa.. deli olcam her yer delik deşik oldu o vurulmadı..çıldırmak isteyen varsa buyursun..vuran olursa da söylesin ya.. ""__BurDaNN__""
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 16 May 2008 #3 en son silahı kendime çevirip ateş edecektim artık bu nasıl adam ya..
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 16 May 2008 #4 o adamın yerine başkasını koysalarda bak nasıl tam 12 den vurmuştum
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 16 May 2008 #5 piyanoyu bile parçaladım kalmadı bişe bi adam bide sarı vazo
V vanilya Kayıtlı Öğrenci 16 May 2008 #6 BURCUDE' Alıntı: o adamın yerine başkasını koysalarda bak nasıl tam 12 den vurmuştum Genişletmek için tıkla ... dimiii
BURCUDE' Alıntı: o adamın yerine başkasını koysalarda bak nasıl tam 12 den vurmuştum Genişletmek için tıkla ... dimiii
B Beyhan Kayıtlı Öğrenci 27 May 2008 #11 insan nasılda hırs yapıyo öldüremeyince bildiğim tüm küfürleri savurdum valla
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 28 May 2008 #12 yok yok kişiyi yanlış koymuşlar... ah ah orda başka biri olacaktı delik deşik etmişdim şimdiye
N _nilüfer_ Kayıtlı Öğrenci 28 May 2008 #13 offfffffffff sinirlidim zaten bu adam beni iice sinir etti bıde kafa sallamazmı yahaa deli oldumm paylaşım için tşk cnm
offfffffffff sinirlidim zaten bu adam beni iice sinir etti bıde kafa sallamazmı yahaa deli oldumm paylaşım için tşk cnm