çiğ köfte sevenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue_eye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ipek kızdı he şimdi benim üyeliğimide silmeye kalkar:)böyle bi yetkin var dimi ipek can senin:)abi bende gece yemek yerim ama yediğim zaman 2-3 saat uyumamam lazım yoksa gece karnım ağrır ya ama şu saatte açık çiğ köfteci olacağını bilsem çıkar giderim :) bu arada hilal kanka sesin kesilddi:)

ye tabi enginim dondurma sizde köfte sizde baklava sizde lahmacun sizde kebap sizde :)biz de ne var hiçbişey ama olsun bize tek ekmek olsun yeter:)

sorun bitti gibi fasla kimse kalmadı ya...çigköftenin 1.ci kuralı çigköftelik kıyma ( kara kıyma ) sinirlerinden tamamen ayıklanmıs olacak.buluruz orda onu olmazsa ben getiririm balize koyar:D

öyle oldu valla database biraz sorun cıkarsada yayında ve yapımda emegi geçen herkese eywallah..gene ederiz onurum bu daha başlangıctı ;)

valla enginim sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.ben sabah 6.30 da işe gidiyorum ve şimdi çıkmam gerek kardeşim.hepinizin elne ağzına sağlık.sana ve hilal can a ii geceler diliyorum ve teşekkür ediyorum gerçekten çok seviyeli ve güzel bi sohbet oldu.

eyw kardeşim bende memnun oldum..bende sizlere tşk ediyorum bu güzel sohbette yer aldıqınız için.. hadin ALLAH a emanet olun kalın saqlıcakla..iyi geceler hepinize...

ipek kızdı he şimdi benim üyeliğimide silmeye kalkar:)böyle bi yetkin var dimi ipek can senin:)abi bende gece yemek yerim ama yediğim zaman 2-3 saat uyumamam lazım yoksa gece karnım ağrır ya ama şu saatte açık çiğ köfteci olacağını bilsem çıkar giderim :) bu arada hilal kanka sesin kesilddi:)

yok kankam sesim kesilmez benim.database biraz bezdirdi.kardeşimin nikah davetiyelerini yazmaya kalktım bende:D

teşekkkür ederim topragım engin ve onur arkadaşım..ve süper mod.ipek ..güzel sohbetiniz için ..evet topragım bu başlangıçtı..he..hepinize iyi geceler bende sabah 8 de işe gidiyorum iyi geceler .sizlerde Allaha emanet olun.görüşürüz yarına..:D

Geri
Üst Alt