çiğ köfte sevenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue_eye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
patates ne alaka kanks:)bide bu çiğ köfteye et koymayıp yumurtayı yağda kızartıp koyuyularmış çiğ köftenin içine bu et tadı veriyomuş böle bi olay varmı ayada sizin bilginiz var mı

patates ne alaka kanks:)bide bu çiğ köfteye et koymayıp yumurtayı yağda kızartıp koyuyularmış çiğ köftenin içine bu et tadı veriyomuş böle bi olay varmı ayada sizin bilginiz var mı

patetes baglantısını bilmiyorum ama yumurtalı köfte de ayrı ..o da ayrı bir lezzet hııı..tatmanı isterdim...:D

bende bilmiyorum ama yumurtalıda hiç yemedim..

ben biliyorum ya çok güzel oluyor..antep insanı işte çok marifetli bir bulgurdan kaç çeşit yemek çıkarıyo:D

Ooo olmazki patronsak burda koyuverin patatesleri kardeşim ya nedir bu böyle :D:D

doğrudur ya her ilin kendine göre güzel yemekleri var ama bizim ankaranın öle övülebilecek ne köftesi var ne tatlısı sadece döneri vardı onuda iyce bozdular.en iyisi kokoreç başka yemek bilmem:)

patron patetesleri ne yapcan? yumurtalımı,pateteslimi,yoksa çigköftemi yapcaktık:D

dostum senin kafanmı iyi patatesi napacan:)

vallaha engin can öle bişey yaparsan ayıp edersin:)öle deilmi kanka

yahu her ustanın sag elinde gizli son kozu.... siz güveniyorsanız bana haşlayın artık şu patataları :D

senin ustalığını yesinler emi:)o zaman haşlamak sana düşer hilal can :)

bu haşlandıktan sonre ne olacak ki:)

güzellllllllllllll :D şimdi Olacak gibi işte. cok iyi anlasıonuz aranızda bakıomda :p

köftye ara verelim ben sabah 6 da gidecem yarın devam edelim olmaz mı kankalar:)

olur olur tabi köfte seni bekler :D hadi kib aeo gşrz by...

Geri