E esmerrrose Kayıtlı Öğrenci 23 Kas 2012 #1 arkadaşlar ben çıkmış soru buldum ama cewaplarını bulamıyorum bilen bir arkadaş varsa acil yardımını bekliyorum.
arkadaşlar ben çıkmış soru buldum ama cewaplarını bulamıyorum bilen bir arkadaş varsa acil yardımını bekliyorum.
A asah Kayıtlı Öğrenci 23 Kas 2012 #3 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. ben bu adreste buldum soruları cevaplarda var zıyaret etmenı onerırım
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. ben bu adreste buldum soruları cevaplarda var zıyaret etmenı onerırım
E esmerrrose Kayıtlı Öğrenci 23 Kas 2012 #6 dediğin yerde benim bölümle ilgili bulamadım soru bir tane dersinki var oda bende mevcut neden umursamıyolar bizi ya
dediğin yerde benim bölümle ilgili bulamadım soru bir tane dersinki var oda bende mevcut neden umursamıyolar bizi ya
A asah Kayıtlı Öğrenci 23 Kas 2012 #10 bende sadece 2 senenın sorulerını buladıdım dbolum yenı ve kıtaplarda yenılenmıs
A asah Kayıtlı Öğrenci 23 Kas 2012 #11 burda herkez bırbırıne yardımcı oluyo ılgılenmemelerı onemlı dagıl bu durumu kafaya takma
E esmerrrose Kayıtlı Öğrenci 23 Kas 2012 #12 ewet yeni oldugundan hiçbişe bulamıyorum ne nette ne dersanelerde nede kaynak kitaplarda aslında e öğrenmeden bulabilirsin sen ben sadece ordan buldum
ewet yeni oldugundan hiçbişe bulamıyorum ne nette ne dersanelerde nede kaynak kitaplarda aslında e öğrenmeden bulabilirsin sen ben sadece ordan buldum