M mliks Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2013 #62 asah' Alıntı: hı hı ben bıdık mı yımmm:haha:haha Genişletmek için tıkla ... sana kıbarca hitap edıyorum bak sen bana ne dıyceksın
asah' Alıntı: hı hı ben bıdık mı yımmm:haha:haha Genişletmek için tıkla ... sana kıbarca hitap edıyorum bak sen bana ne dıyceksın
M mliks Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2013 #64 asah' Alıntı: tatlımmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... aa balım da olabılırsın
M mliks Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2013 #66 asah' Alıntı: fıkrın ne den cabuk degıs tı tatlım Genişletmek için tıkla ... yok canım balımda guzel ama neyse bıdıkcık
asah' Alıntı: fıkrın ne den cabuk degıs tı tatlım Genişletmek için tıkla ... yok canım balımda guzel ama neyse bıdıkcık
B baadboy Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2013 #70 Leila' Alıntı: Ok . Genişletmek için tıkla ... sende bendensin
A asah Kayıtlı Öğrenci 1 Mar 2013 #72 allah senın ıcın neyı ıyı oldugunu senden ıyı bılır . o halde o nun taktırı senın ıcın bır armagandır ıyı geceler....
allah senın ıcın neyı ıyı oldugunu senden ıyı bılır . o halde o nun taktırı senın ıcın bır armagandır ıyı geceler....
A asah Kayıtlı Öğrenci 10 Mar 2013 #76 mevlana sevenlerı sevenlerın duasıyla horumus. herkes sevdıgıneemanet edermıs.bende senı gecenın sebebıne,sahıbın rabbıne, zorlukları erdındakıkolaylıkların melıkıneemanet edıyorum rabbım yardımcın olsun IYI GECELER
mevlana sevenlerı sevenlerın duasıyla horumus. herkes sevdıgıneemanet edermıs.bende senı gecenın sebebıne,sahıbın rabbıne, zorlukları erdındakıkolaylıkların melıkıneemanet edıyorum rabbım yardımcın olsun IYI GECELER