G gelincik14 Kayıtlı Öğrenci 17 Tem 2009 #42 hepsini denedm yine sıkılıyor demek ki bende can sıkıntısı hastalık olduu bir tek sevdiğim kişinin yanında sıkılımıyor
hepsini denedm yine sıkılıyor demek ki bende can sıkıntısı hastalık olduu bir tek sevdiğim kişinin yanında sıkılımıyor
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 9 Ağu 2009 #44 mutfaga girip yemek veya pasta falan yaparım dahada geçmesse pc yle ugraşırım dahada geçmesse saga sola çatarım
mutfaga girip yemek veya pasta falan yaparım dahada geçmesse pc yle ugraşırım dahada geçmesse saga sola çatarım
E _elmayra_ 7 Şub 2010 #48 hayvanlarla ilgilenirim.bir karıncanın hareketlerini izlemek bile beni çok rahatlatır
I isokor Kayıtlı Öğrenci 16 Şub 2010 #56 kulaklığımda sevdiğim müzikle birlikte düzelene kadar yürürüm
P pegasus_dna Kayıtlı Öğrenci 16 Şub 2010 #57 ben son ses rock dinlerimm... aradaa kick box yapmaya çalışıırmm kardeşimi döverim çikolataya saldırırım
ben son ses rock dinlerimm... aradaa kick box yapmaya çalışıırmm kardeşimi döverim çikolataya saldırırım
? ............................. 17 Şub 2010 #59 pegasus_dna' Alıntı: ben son ses rock dinlerimm... aradaa kick box yapmaya çalışıırmm kardeşimi döverim çikolataya saldırırım Genişletmek için tıkla ... hey maşallah .... Kardeşin büyüyünce seni döver... demedi deme tarafımdan onaylanmıştır... sorması abes gelmicekse kimle kickbox yapıyon....
pegasus_dna' Alıntı: ben son ses rock dinlerimm... aradaa kick box yapmaya çalışıırmm kardeşimi döverim çikolataya saldırırım Genişletmek için tıkla ... hey maşallah .... Kardeşin büyüyünce seni döver... demedi deme tarafımdan onaylanmıştır... sorması abes gelmicekse kimle kickbox yapıyon....