G Garbino Kayıtlı Öğrenci 28 Şub 2008 #121 e yaniii doktora git Mideni yıkasınlar falann ıykkk ne gerek var
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 29 Şub 2008 #131 hahahahahahahahahahaha Sizi ediyle Büdü olarak tayin ediyorum
M mimoza Kayıtlı Öğrenci 29 Şub 2008 #135 hızdırıkokpit mi? orası neresi yaf güzelse gitmek isterim bende yolu varmı acep
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 1 Mar 2008 #136 Yok ama sen gideceksen açtırırm bir yol adınıda Haticehızdırıkokpit karayolu oolarak koyarız hahahahahaha
Yok ama sen gideceksen açtırırm bir yol adınıda Haticehızdırıkokpit karayolu oolarak koyarız hahahahahaha
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2008 #138 halime gitti ya artık oda onla gitti.zaten halime onun peşindeydi o nedenle gelmişti sonunda çaldı sineği ve gitti. ben pandora halimenin ikiz kardeşi
halime gitti ya artık oda onla gitti.zaten halime onun peşindeydi o nedenle gelmişti sonunda çaldı sineği ve gitti. ben pandora halimenin ikiz kardeşi
O ogrenci_84 Kayıtlı Öğrenci 1 May 2008 #140 brsvc' Alıntı: evet sen versin bi et sonuçta dimi garbi Genişletmek için tıkla ... SİNEKLERİN ETİ OLMAS
brsvc' Alıntı: evet sen versin bi et sonuçta dimi garbi Genişletmek için tıkla ... SİNEKLERİN ETİ OLMAS