P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 14 Şub 2008 #61 Olduuu Sen 2000$ Raziydin Bidefa.ben şeytana Uymayim şimdi Diye Gönlümden 3000$ Verdim
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 14 Şub 2008 #62 O O Zamandi Artik şimdi Değişti Vazgeçtim 6000$ Dolar Ver çeketimi Alip çikayim
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 14 Şub 2008 #67 Anket Yapalim çökmesini Isteyenler Yani Bariş Gidebilir Diyenler 520 Istemeyenler 001 Ya Bitek Garbi Istemio
Anket Yapalim çökmesini Isteyenler Yani Bariş Gidebilir Diyenler 520 Istemeyenler 001 Ya Bitek Garbi Istemio
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 16 Şub 2008 #72 Ya bu sineği neden cız bız yapmıyoruz. Bakın Afrikada yiyenler var. Bizim onlardan ne eksiğimiz var ki ?? .D
Ya bu sineği neden cız bız yapmıyoruz. Bakın Afrikada yiyenler var. Bizim onlardan ne eksiğimiz var ki ?? .D
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 18 Şub 2008 #77 ıyyyyyyyyy atın şunları siteden.aç kalmazlar merak etmeyin sinek yer bunlar
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 18 Şub 2008 #78 bak haloş sinek deyip geçme,, bi ara ben sana sinek türlü yapıyım ye bi
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 18 Şub 2008 #79 öööööö sen ye barış afiyet olsun üstünede sineksavar falan içte canlanmasınlar midende şu sineği geri atın dolaba ne olursa olsun ya çıkarmayınn ya..
öööööö sen ye barış afiyet olsun üstünede sineksavar falan içte canlanmasınlar midende şu sineği geri atın dolaba ne olursa olsun ya çıkarmayınn ya..
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 18 Şub 2008 #80 evet garbi nie çıkardıki bu sineği dışarıya.. koy onu dolaba,, garbi böyle yapma diyorum dinlemiyo beni bu çocuk dostlar....
evet garbi nie çıkardıki bu sineği dışarıya.. koy onu dolaba,, garbi böyle yapma diyorum dinlemiyo beni bu çocuk dostlar....