Bütünlemeye Gireceklerin Dikkatine!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cantek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cantek

Kayıtlı Öğrenci
Bütünleme sınav yerleri başarı belgeleriyle dağıtılmaya başlandı sanırım benim elime bugün ulaştı bilginize:)

büte kalanlarada mı başarı belgesi veriliyo?

relax arkadslar hıtaplara dıkkat !!! vahıde bute kalanlara onur belgesı verılmedığını bıldığı ıçın şaşkın bı şekılde boyle bı soru sordu

arkadaşlar bana halen bütünleme sınavı giriş belgesi gelmedi...ne yapmam gerekiyo...yada gelirmi bi kaç gün daha bekleyeyimmi...yardımcı olursanız sevinirim...

Kral sorunun yeri burası değil de yinede cevap vereyim..EN kestirmesi hemen bi aöf bürosuna gidip şifre alman ve internetten kendi belgeni kendin çıkarman ondan sonra hiç uğraşmazsın birdaha belge geldimi gelmedimi derdiyle

arkadaşlar bütünleme sınavına giriş belgem henüz gelmedi. çok az bir zaman kaldı... aöf bürosuna da gittim. gelir vs. diyorlar. eğer gelmezse sınava son 1 hafta kala buraya gelin yardımcı oluruz falan dediler. aranızda bu belgeyi alan varmı...:confused: adresine gelen varmı??

selam benimde sınav giriş belgem gelmedi aöf bürosuna gittim bana internet şifre belgesi verdiler ve büro web hizmetinden sınav belgemin sınavdan bikaç gün önce çıktısını alabileceğimi söylediler bu şekilde deneyebilirsiniz başarılar.

bana da aynı belgeden verdiler. verilen adrese girdim. hala sınav yerim yok...:cool:

iyi de arkadaşlar siz illerde oturuyorsnz heralde ben ilçedeyim ve ha diyince gidemym il'e şunu sorcm bu şifre denilen şey sadece bürodan mı veriliyo yoksa başka bi alma şekli var mı bi de direkt olarak bürodan belge verilmyo mu
çünkü bnm de kağıdm gelmedi

iyi de arkadaşlar siz illerde oturuyorsnz heralde ben ilçedeyim ve ha diyince gidemym il'e şunu sorcm bu şifre denilen şey sadece bürodan mı veriliyo yoksa başka bi alma şekli var mı bi de direkt olarak bürodan belge verilmyo mu
çünkü bnm de kağıdm gelmedi

Ne yazıkki arkadaşım şifreyi aof bürosundan temin edebiliyorsun..İstediğiniz zaman zaten size vericekler...

aof.laborant ve veteriner sağlık bölümünün de işletme ve benzeri bölümlere sınavsız geçebilmesini istiyorum.intibak sınıfı olmadan bizde geçelim.lütfen :rolleyes:

yeni bölüm açıyosunuz fakat biz faydalanamıyoz.geriye dönüp bidahamı bölüm seçelim.ya kaybolan yılların hesabını kim verecek.ha bide kpss engeline takılacağız.onuda hesaplayın.bizde hemşireliğe geçelim.stajımı bi hemşire gibi yaptım zaten.artık engeller kalksın

Geri
Üst Alt