B BLUE_ANGEL Kayıtlı Öğrenci 29 May 2009 #41 ben de dumlupınar işletme mezunuyum,aof 3. sınıf öğrencisiyim.inşallah 4.sınıfa geçerim.yıldırım da ikamet ediyorum...herkese sevgilerr...
ben de dumlupınar işletme mezunuyum,aof 3. sınıf öğrencisiyim.inşallah 4.sınıfa geçerim.yıldırım da ikamet ediyorum...herkese sevgilerr...
E emre0916 Kayıtlı Öğrenci 31 May 2009 #42 arkadaşlar umarım finaller iyi geçmiştir... [ final sorularını değerlendirmek isterseniz.. lütfen bana yazın. emre0916@hotmail.com
arkadaşlar umarım finaller iyi geçmiştir... [ final sorularını değerlendirmek isterseniz.. lütfen bana yazın. emre0916@hotmail.com
D delgeç Kayıtlı Öğrenci 3 Eki 2009 #43 merhaba arkadaşlar ne kadar az bursalı varmış bayağdan beride kimse uğramamış bende bursa nilüferden
K kır çiçeği Kayıtlı Öğrenci 3 Eki 2009 #45 Selamün aleyküm arkadaşlar bende bursa_gemlikten 1.sınıf ilahiyata başlıyacam inşallah bu sene
K KorayCerit Kayıtlı Öğrenci 11 Kas 2010 #48 Bende Bursa'dan arkadaslar. Çeko bölümü okumaktayım 1.sınıf