I isokor Kayıtlı Öğrenci 13 Haz 2010 #21 Bizim takıma ters düştü bu ama istek istekdir işte kartalın gözyaşı resmi lütfen
S suhedaa Kayıtlı Öğrenci 13 Haz 2010 #22 al sana göz yaşı unutulmuşluğun resmi varmıdır bilmem ama lütfen
S seher Kayıtlı Öğrenci 13 Haz 2010 #23 benziyor unulmuşluğa değil mi ben de mütavasiliğin somut halini istiyorum resme nasıl yansır acaba
I isokor Kayıtlı Öğrenci 13 Haz 2010 #24 insanın büyüdükçe küçülmesi.. emanet bi kalp resmi istiyorumşaka şaka sadece kalp olsun yeter
I isokor Kayıtlı Öğrenci 14 Haz 2010 #28 eti tadında reklamındaki gurul gurul yaratığının resminden istiyorum
K KatreiAsk Kayıtlı Öğrenci 14 Haz 2010 #29 çok zor bişi istedin ama buldum bak gurul gurul peluş getirdim ben de sarı kırmızı şeker istiyorum
I isokor Kayıtlı Öğrenci 14 Haz 2010 #30 teşekkür ettim bunlar şeker mi bilmiyorum ama çok yenesi duruyolar kabul edeceğini umuyorum bekleyiş'in resmini istiyorum..
teşekkür ettim bunlar şeker mi bilmiyorum ama çok yenesi duruyolar kabul edeceğini umuyorum bekleyiş'in resmini istiyorum..
O only roses Kayıtlı Öğrenci 14 Haz 2010 #31 Al sana bekleyşin resmi toprak ne huzur verici bi resim dimi masaüstü yaptım çok hoş oldu dene ben kusur un resmini istiyorum hadi bul getir
Al sana bekleyşin resmi toprak ne huzur verici bi resim dimi masaüstü yaptım çok hoş oldu dene ben kusur un resmini istiyorum hadi bul getir
I isokor Kayıtlı Öğrenci 14 Haz 2010 #32 ımm güzel hakikaten çay istedi canım kusur örtmede geceyim toprağım eksilmek resmi var mı¿ yoksa yağmur istiyorum gif
ımm güzel hakikaten çay istedi canım kusur örtmede geceyim toprağım eksilmek resmi var mı¿ yoksa yağmur istiyorum gif
I isokor Kayıtlı Öğrenci 15 Haz 2010 #35 seher.' Alıntı: ben de gıcık insan resmi istiyorum Genişletmek için tıkla ... bi foto sorunu yaşanmış arada gıcık insandan değilde gıcık pisicikden devam ediyorum çaresizliğin resmini istiyorum..
seher.' Alıntı: ben de gıcık insan resmi istiyorum Genişletmek için tıkla ... bi foto sorunu yaşanmış arada gıcık insandan değilde gıcık pisicikden devam ediyorum çaresizliğin resmini istiyorum..
O only roses Kayıtlı Öğrenci 15 Haz 2010 #39 ne tatlı uyuyorr bende umudun bittigi anın resmini istiyorum