H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 24 Haz 2010 #269 Bugün benim d.günüm Bugün her şeyi attım bir kenara MutLuYum...
I iboesra Kayıtlı Öğrenci 25 Haz 2010 #274 seher.' Alıntı: çok mutluyum çok çok şükür herşey yolunda Genişletmek için tıkla ... hayırdır ya ... cennetle müjdelenen 11. kişi mi oldun yoksa ..
seher.' Alıntı: çok mutluyum çok çok şükür herşey yolunda Genişletmek için tıkla ... hayırdır ya ... cennetle müjdelenen 11. kişi mi oldun yoksa ..
S seher Kayıtlı Öğrenci 25 Haz 2010 #275 iboesra' Alıntı: hayırdır ya ... cennetle müjdelenen 11. kişi mi oldun yoksa .. Genişletmek için tıkla ... ne alaka ya mutlu olmak yasak mı sende 12.kişisin herhalde
iboesra' Alıntı: hayırdır ya ... cennetle müjdelenen 11. kişi mi oldun yoksa .. Genişletmek için tıkla ... ne alaka ya mutlu olmak yasak mı sende 12.kişisin herhalde
I iboesra Kayıtlı Öğrenci 25 Haz 2010 #276 seher.' Alıntı: ne alaka ya mutlu olmak yasak mı sende 12.kişisin herhalde Genişletmek için tıkla ... olmayı çok isterdim... ama daha haber almadım :d
seher.' Alıntı: ne alaka ya mutlu olmak yasak mı sende 12.kişisin herhalde Genişletmek için tıkla ... olmayı çok isterdim... ama daha haber almadım :d