W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 18 Tem 2008 #384 servivor_050' Alıntı: tanımıyorum......... AHMET Genişletmek için tıkla ... yahu beni nasıl tanımazsın aşkolsun ne diyimm bende sevgili arkadaşım benim yanımda olan adımı veren halime yi sölücem umarım bu sefer tanırsın
servivor_050' Alıntı: tanımıyorum......... AHMET Genişletmek için tıkla ... yahu beni nasıl tanımazsın aşkolsun ne diyimm bende sevgili arkadaşım benim yanımda olan adımı veren halime yi sölücem umarım bu sefer tanırsın
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 20 Tem 2008 #385 Ya seferi tanıyorum bizim meşhur SAZCIMIZ ankarada..... Taha Yasin
W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 20 Tem 2008 #386 servivor_050' Alıntı: Ya seferi tanıyorum bizim meşhur SAZCIMIZ ankarada..... Taha Yasin Genişletmek için tıkla ... ne sefer i yahuu tanımıyorum taha yasin muşrafan (böle bi arkadaşım vardı lisede )
servivor_050' Alıntı: Ya seferi tanıyorum bizim meşhur SAZCIMIZ ankarada..... Taha Yasin Genişletmek için tıkla ... ne sefer i yahuu tanımıyorum taha yasin muşrafan (böle bi arkadaşım vardı lisede )
E _elmayra_ 16 Eyl 2008 #399 defne_58' Alıntı: komşumun ismi ama ben kendisini pek sevmem mesut Genişletmek için tıkla ... mesudiyeli mesut ada
defne_58' Alıntı: komşumun ismi ama ben kendisini pek sevmem mesut Genişletmek için tıkla ... mesudiyeli mesut ada