W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 27 Ocak 2009 #445 heartqueen' Alıntı: benim ufak yeğen irsaliye (abartmıyorum bu isimde biri yaşıyo) Genişletmek için tıkla ... hahahhaaaa sevk irsaliyesi mi acaba çok güldüm yaaaa en son gülazer demiştim sanırım
heartqueen' Alıntı: benim ufak yeğen irsaliye (abartmıyorum bu isimde biri yaşıyo) Genişletmek için tıkla ... hahahhaaaa sevk irsaliyesi mi acaba çok güldüm yaaaa en son gülazer demiştim sanırım
H heartqueen Kayıtlı Öğrenci 27 Ocak 2009 #446 gülazer yasemin yalçın tiplemesi hani şu yan kesici olan. (evet resmen adı irsaliyeydi,irsaliyeli fatura diye dalga geçerdik yazıık murtaza
gülazer yasemin yalçın tiplemesi hani şu yan kesici olan. (evet resmen adı irsaliyeydi,irsaliyeli fatura diye dalga geçerdik yazıık murtaza
V vanilya Kayıtlı Öğrenci 27 Ocak 2009 #447 ya ne kadar garip isimler söylüyorsunuz.. =) Ekli dosyayı görüntüle 1446 tanımıyorum... mustafa... =)
ya ne kadar garip isimler söylüyorsunuz.. =) Ekli dosyayı görüntüle 1446 tanımıyorum... mustafa... =)