Bu gece Mevlid Kandili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beyhan

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
Halkla İlişkiler
Yüce Yaratıcı'nın insanlığa gönderdiği son rahmet elçisi, İlahi vahyin tamamlayıcısı peygamberimiz Hz. Muhammed (sas)'in hicri takvime göre dünyayı şereflendirdiği gecede O hasretle yâd ediliyor.
Milletimiz ve bütün İslam Alemi her yıl yeni bir heyecanla Allah’ın bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderdiği ve peygamberler zincirinin son halkası olan Hz. Muhammed’in getirmiş olduğu ilahi mesajı anlamak, ortaya koymuş olduğu eşsiz örnek ahlakını özümsemek, ona duyulan engin ve içten sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak düşüncesiyle asırlardır onun dünyaya gelişini “Mevlid Kandili” olarak kutlamaktadır.
Mevlid Kandilimiz kutlu olsun...​

saol dainty
konuya yetısemedım olsun amam
senınde mubarek olsun
:)

bütün müslüman aleminin kandili mübarek olsun...

herkesin kandilini kutlar, hepmiz için 571 yılında olduğu gibi yeni ve kaliteli başlangıçlara vesile olmasını dilerim

amin diyerek bütün islam aleminin mevlid kandilini kutluyorum

herksesin mevlüt kandilini kutlarım arkadaşlar bu akşamki dualarınız kabul olur inşallah

teşekkürler arkadaşlar! bende burdan sizlerin mevlid kandilinizi kutluyorum.daha nice kandillere sevdiklerimizle birlikte..!!

amin diyorum..allah dualarını kabul eden kullarından eylesin bizlerii

Bu mübarek gecede tüm dualarımızın kabul olmasını dilerim...

herkesin mevlid kandili mübarek olsun allah göre versin

tüm islam aleminin kandili mübarek olsun. Rabbim bu geceyi en iyi şekilde değerlendirebilmeyi ve peygemberimiz Muhammed (s.a.v.) efendimizin şefaatine nail olmayı nasip eyler inşallah

Geri