Bu Asansör Tam 80 Kişilik

only roses

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
MEZUN
Dünyanın en büyük asansörleri Osaka'da açılan yeni bir gökdelende göreve başladı.

2wqvekx.jpg

Dünyanın en büyük asansörleri işlemeye başladı. Osaka'nın merkezinde yeni açılan Umeda Hankyu gökdeleninde bulunan beş asansörün her biri 80 kişi taşıyabiliyor.
Mitsubishi Electric tarafından inşa edilen manzaralı asansörler 3.4 metre en
virgs.gif
2.8 boy ve 2.6 metre yüksekliğe sahip. Ortalama 65 kilodan 80 kişiyi taşıyabilen asansörlerin beşi birden çalıştığında 42 katlı binanın tepesine 400 kişiyi 1 dakikada çıkarıyor.
İlk 15 katı 2012'de açılması planlanan dev bir çokkatlı mağazaya ev sahipliği yapacak bina
virgs.gif
şehrin en kalabalık tren istasyonu olan Umeda garının yanında yer alıyor. Gardan her gün 2.5 milyon kişi geçiyor.

Mağaza açıldıktan sonra beş dev asansörün bile kafi gelmemesi mümkün.

2v3j6hc.jpg

Asansör degil bu iki oda bi salon olmuş:p

80 kişilik ha daha neler görüceğiz bakalım teşekkürler only roses:)

Asansöre girildiğinde herkes dar bi alanda birbirinden bakışlarını kaçırmaya çalışıyo burda öyle bi sorun olcağını sanmıyorum :)

valla 1 artı 1 ev gıbı

Asansöre girdiğimde insan triplerinden dolayı bana gülmek geliyo onçün bu bakış açısı kaçınılmazdı :D Merhaba falan denilse utanmadan sorun yok ama illa daracık yerde yukarı doğru bakıp havalandırmayı kontrol etcekler:Dneyse ..:)

Havalandırmayı kontol etmeseler olmaz zaten :) Bir de herkes ineceği kattaki düğmeye basar ver herkesin gözü o düğmededir.Hızlı çıksada insek gibisinden :D:D

aynen havalandırma yoksa

Havalandırmayı kontol etmeseler olmaz zaten :) Bir de herkes ineceği kattaki düğmeye basar ver herkesin gözü o düğmededir.Hızlı çıksada insek gibisinden :D:D

haklısın bide düğme var acayip ilgi gösteriyolar düğmedeki braille alfabesini hissetmeye çalışanları bile gördüm yolculuk bitene kadar:D

anam bu ne ya....koltuk takımı koysalar süper olurdu.....teşekkürler

Geri