N nahade Kayıtlı Öğrenci 25 Eyl 2008 #2 Yağda Kzarmış Balık Yanına Rokalı Salata şalgam Ve Tabiki çorba
M mamela Kayıtlı Öğrenci 25 Eyl 2008 #3 zeytinyağlı yaprak sarma çokçok canım çekti ve yaptım iftar olsa da yesem
J jojo Kayıtlı Öğrenci 25 Eyl 2008 #5 mamela' Alıntı: zeytinyağlı yaprak sarma çokçok canım çekti ve yaptım iftar olsa da yesem Genişletmek için tıkla ... benim yerimede ye) afiyet olsun şimdiden...
mamela' Alıntı: zeytinyağlı yaprak sarma çokçok canım çekti ve yaptım iftar olsa da yesem Genişletmek için tıkla ... benim yerimede ye) afiyet olsun şimdiden...
J jojo Kayıtlı Öğrenci 6 Eki 2008 #7 _ajan_' Alıntı: ramazan bitti , birdahaki ramazan hemen gelse keske Genişletmek için tıkla ... oooo ajan kardeş ne bu acelen hayrola? dur bi bakem yeni bitti ta ramazan)
_ajan_' Alıntı: ramazan bitti , birdahaki ramazan hemen gelse keske Genişletmek için tıkla ... oooo ajan kardeş ne bu acelen hayrola? dur bi bakem yeni bitti ta ramazan)
G gül_34 Üyeliği durduruldu 1 Eyl 2009 #10 Yaaa arkadaşlar bugün evde yemek yok dünden kalan yemekleri yiyecegim yemegi olan varsa allahrızası için göndersin
Yaaa arkadaşlar bugün evde yemek yok dünden kalan yemekleri yiyecegim yemegi olan varsa allahrızası için göndersin
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 2 Eyl 2009 #12 Bu aksam ne yiyeceğimi bilmiyorum,aksam olsun görücez inşallah Annecim eline sağlık
J jojo Kayıtlı Öğrenci 2 Eyl 2009 #13 nefis bir zeytin yağlı fasülye aklıma geldi. az önce bende yaptım ellerime sağlık