Btünlemeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simsek41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

simsek41

Kayıtlı Öğrenci
Bir şey sormak istiyorum.
GENEL İŞLETME 40 60-54 G
DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 27 37- 34 K
İKTİSADA GİRİŞ 43 43-43K
İLETİŞİM BİLGİSİ 47 47 -47 K
UYGARLIK TARİHİ 30 33 -32K
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 5747 -50G
YABANCI DİL 77 73-74
HUKUKA GİRİŞ 37 43- 41K
Notlarım böyle... Şimdi ben Geçer oldugum sınavların bütünlemelerine girecek miyim? Ve bütünleme oranları nedir Vize %30 bütünleme %60 felen nasıl dır. anlatırsanız sevinirim. Ve Btününlemeler ne zaman olur.Ve büt konuları daha çok nedir?

bak anlatayım geçtiğin derslerden girmiyorsun kaldırklarından giriyorsun ve vize %30 büt %70 yani finallere giriyormusun gibi düşün

Hangi konulardan ve nezaman olucak bu büt.? Veoldu ki 3 dersten kaldım nolur ?

Sadece geçemediğin derslerden bütünleme sınavına gireceksin. Final yerine bunun %70 i alınıp, vizenin %30 u ile toplanacak. Bütün ünitelerden sorumlusun. İki derse kadar geçemezsen bir üst sınıfa geçebiliyor, üst sınıftaki sınavlarla beraber önceki yılın derslerinden de sınava giriyorsun. Ama üç veya daha fazla dersten başarısız olursan üst sınıfa geçemezsin. Sadece kaldığın derslerden tekrar sınavlara girmek için bir yılın geçer.

Bütünleme sınavına girecek arkadaşlara başarılar dilerim.

arkadaşlar bütünlemeye 3 dersim kaldı bunun için sadece geçmiş yılların bütünleme sınav sorularına çalışmam yeterli mi yoksa geçmiş yıllar final sorularınada çalışmam gerekiyormu ???? yardımcı olursanız sevinirim :) :(

arkadaşlar bütünlemeye 3 dersim kaldı bunun için sadece geçmiş yılların bütünleme sınav sorularına çalışmam yeterli mi yoksa geçmiş yıllar final sorularınada çalışmam gerekiyormu ???? yardımcı olursanız sevinirim :) :(
bence hem konulara bak hemde ara final ve bütlerin sorularına bak ben finallere çalışırken bütleride çıkardım onlarada çalıştım bilemzsin şimdi tutar finalede çıkmış soruları sorar sana.benimde bir dersim kaldı bakalım napcaz

bende fınalde but calıstım cıkmıstı tavsıye ederım

Geri
Üst Alt