Boyun Egzersizi:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isokor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isokor

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
MEZUN
getat.jpg

ya bu ne topragım bende baya boyun egsezsizi diye okuyorum:p
boynum agrıdı ham oldu:haha

wala bana ii geldi toprağım ama başımı görmeliydin bi sağa bi sola:p

Ben de boyun ekzersizi için birşeyler yazıyor sandım.ilahi isokor çok matrak olmuş yahu.eline sağlık.

ne demek kevin_norton her şey sizin için:p

ama uygulama yapınca işe yarıyo. en azından hareket etmemiz gerektiğini düşündürüyo :cici teşekkürler isokor

ben sanırım tedavisi zor bi vakayım :agla tembelikte adımı altın harflerler yazdıracam başımı eğmeden okudum :p
ama güzel olmuş ve anlamlı bi paylaşım bizi düşündüğün için teşekkürler isokor :cici

Ricalar Fatma

ben sanırım tedavisi zor bi vakayım :agla tembelikte adımı altın harflerler yazdıracam başımı eğmeden okudum :p
ama güzel olmuş ve anlamlı bi paylaşım bizi düşündüğün için teşekkürler isokor :cici

Rica ederim efsunnn gözlerinle dikey okumakta zevkli ;)

Rica ederim efsunnn gözlerinle dikey okumakta zevkli ;)

zevkli tabi ;)
tavsiye ediyorum arkadaşlar :p şaka şaka siz bana bakmayın ismail arkadaşımız bizi düşünmüş sağolsun siz egzersiz yaparak okuyun ben tembelim biraz :)

:)riclar 1sen

ben de bir köşede video filan var sanmıştım.aradım bulamadım.

boynum direksiyon gibi çalıştı saatte 190km:zuz:pteşekkürler isokor:cici

saate 150 km de benim ki çalıştı.Ralli yapıyor gibi değil mi.Bir sağa bir sola çeviriyorsun hidrolik direksiyonu.

güzel bir yöntem bulmuşsun teşekkürler
benim öyle bir sorunum yok zaten hayatı hareketli yaşıyorum yani yoğun ben de haraketlilikten şikayetçiyim biraz dinlesem diyorum ama her gün aynı:))

Geri