Boğanın darbesi çok sert oldu...

ksk_prens

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
Kamu Yönetimi
ıspanya ’nın başkenti Madrid’deki Las Ventas arenasında bugün yapılan boğa güreşlerinde, boğazından girip ağzından çıkan bir
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
darbesi alan
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Julio Aparicio, ağır yaralandı.
Madrid’in ünlü San Isidro Bayramı çerçevesinde yapılan boğa güreşlerinde bu akşam ilk olarak arenaya çıkan matador Julio Aparacio, kılıcıyla boğayı öldüreceği sırada dengesini kaybedip düşünce çok ağır bir boynuz darbesi aldı.
Boğanın boynuzu boğazından girip ağzından çıkan İspanyol matador, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İlk müdahaleyi yapan doktor Maximo Garcia Pardos, İspanyol matadorun boğaz, damak, dil bölgesinde ciddi hasar bulunduğunu ve çenesinin kırıldığını, durumunun "çok ağır" olduğunu kaydetti.

İyi yapmış boga
Ne anlıyorlar zaten anlamsız boga güreşlerinden
Küçücük çocugu matodor yapmışlardı bi ara öldürüyordu nerdeyse :mad:

valla neden yaptıgını bılmemde para kazanma meselesı bu ıslerde para fazlaymıs

Para kazanmak adına da olsa saçma
bilmiyorum tuhaf:rolleyes:

rısklerı var tabı

riskleri geçde...hayvan hakları diye veryansın yapıyorlar yaptklaır şeyler ortada....ikilem değil mi sizce...böyle bir birliğe üye olmak için uğraşılıyor...

senınde dedıgınde dogru

boğayı tebrik ediyorum

sayın boğa sizi tebrik ederim ve çalışmalarınızın devamını bekliyorum zevk ve para uğruna hayvana eziyet etmeyi biliyorlar oh olsun bu millet gerizekalı yahu daha çok darbe yerler

tebrıkler bogaya

işkence yapıyolar hayvanlara resmen. cok ıyı olmus .....

Geri