Bilgi verecekler gisinler lütfen?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xoiwa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xoiwa

Kayıtlı Öğrenci
Katılım
19 Haz 2013
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Puan
0
Bölüm
İşletme
Şehir
Giresun
Arkadaşlar İşletme son sınıf öğrencisiyim. 4. sınıf ilk dönemden 1 dersten kaldım. Okul sonunda ortalamam 1,75. Tek ders sınavına giripde ortalamayı yükseltmemde söz konusumu? Ne yapmam gerek ? Bilgiler için şimdiden teşekkürler.
 
Aynı şekil benimde tek ff im var 1.95 ortalamam bu sınava girebiliyomuyum
neden kimse yardım etmiyor,kimse bir şey bilmiyor.nasıl bir sistem bu.aöf ne yapmaya çalışıyor
 
Uyarı ve tekrar almamışsanız
GNO 2.00 üzerinde olmasına rağmen 1 tane ff dersiniz varsa sınava girebilirsiniz
Bu sınav yükseltme sınavı değil, tek dersten kalanların o dersi verme şansı sınavı
 
Pazartesi günü kimlerin girebileceği açıklanacak. O günü beklemek lazım. Benimde genel ortalama 1.99 1 tane FF var. Şimdi bu FF dersi DD bile yapsam genel ortalama 2.00 olur ortalama ile biter okul. DC, DD, CD derslerim olduğu için.

Bazı üniversitelerde tek ders sınavına giriş şartları aşağıdaki gibi. AÖF nasıl giriş şartları koyacak bilmiyorum. Pazartesi bekleyeceğiz. Ama az bir şey bilgi sahibi olabiliriz aşağıdaki şartlara göre.

Tek ders sınavına kimler girebilir?
Ders planındaki tüm dersleri almış, 2. sınıfı okumuş, okulu bitirmesine engel olarak 1 dersten zayıfı bulunan öğrenciler yada tüm dersleri geçmiş (şartlı geçilmiş DD ve DC dersleri olan) okulu bitirmek için 2.00 genel ortalamayı sağlayamamış olan öğrenciler, tek ders sınavına girdiğinde okulu bitirmesi imkan dahilinde ise girebilir. Şayet öğrenci tek ders sınavına girdiğinde, en yüksek not olan AA alındığında bile okulu bitiremeyecek durumda ise, bu sınava alınmaz.

Daha önceden hiç alınıp devam edilmemiş bir dersten tek ders sınavına girilemez. Bu sınavda öğrenci öğrenim gördüğü yarıyılların herhangi birindeki GR, FF, DD, DC,...,BA notlu herhangi bir dersi seçebilir. Tek ders sınav hakkı sadece bir kez kullanılabilir.
 
turkgenci arkadasmız güzel acıklamıs konuyu
 
Geri
Üst