Beşiktaş-Trabzonspor Maçını Kim Kazanır?

Beşiktaş-Trabzonspor Maçını Kim Kazanır?

• Beşiktaş

Oy: 2 40.0%
  • Trabzonspor

Oy: 1 20.0%
  • Beraberlik

Oy: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
gönlüm beşiktaştan yana Allah ın izni ile alırız :)

Berabere de bitebilir.Beşiktaş kazanamazsa Emre halini düşünemiyorum :)
Trabzonu yenip fenerle final macına cıkmak istiyoruz ama işimiz kolay değil malasef sakat oyuncularımız çok (tello,ferrari,nihat,ernst belki yetişir) ama ne olursa olsun kazanmak istiyoruz..
maca gidicem büyük ihtimalle taraftar desteğiyle 1-0 da olsa kazanıcaz inş..
birsencm kazanırsak 32. hafta lider oluruz yaz bunu bi kenara ;)

Beşiktaşın işi kolay degil beraberlik diyorum:rolleyes:

ilk golü mutlaka biz atmalıyız cok önemli bu macın seyri acısından..

Atın da gelin bakalım Fenerbahçe nin karşısına:)

Atın da gelin bakalım Fenerbahçe nin karşısına:)
fenerle final macı oynamak bir beşiktaşlı nın en cok isteyeceği şeydir umarım kadıköyde adil bi savaş olur bizimde şansımız fenere tutuo çünkü :)

fenerle final macı oynamak bir beşiktaşlı nın en cok isteyeceği şeydir umarım kadıköyde adil bi savaş olur bizimde şansımız fenere tutuo çünkü :)
Şu an ikinci sıradayız.Beşiktaşı Yenmemiz haLinde Yüzde 99 Şampiyonuz. Bjk maçı zor oLacak ama Şampiyon oLmak istiyorsak Bjk engeLini geçmek zorundayız.:)

Şu an ikinci sıradayız.Beşiktaşı Yenmemiz haLinde Yüzde 99 Şampiyonuz. Bjk maçı zor oLacak ama Şampiyon oLmak istiyorsak Bjk engeLini geçmek zorundayız.:)
hakem etki etmesse ben fenerbahceye yenilecemiğizi düşünmüyorum çünkü cok ters gelen bi yapmız var fenere karşı :)
o macı kim alırsa şampiyon o olucak gibi zaten berabere biterse bursaya yarar ;)

hakem etki etmesse ben fenerbahceye yenilecemiğizi düşünmüyorum çünkü cok ters gelen bi yapmız var fenere karşı :)
o macı kim alırsa şampiyon o olucak gibi zaten berabere biterse bursaya yarar ;)
Umarım Beşiktaş maçında şans bizden yana olur. Biraz şans gerekiyor o karşılaşmayı kazanmak için.:)
Beraberlik de bi ihtimal tabi Fb olmazsa Bursa olsun zaten hak ediyor yeşil beyazlılar;)

dualarım trabzonun kazanmasından yana:)

Geri