Beşiktaş-Trabzonspor Maçını Kim Kazanır?

Beşiktaş-Trabzonspor Maçını Kim Kazanır?

• Beşiktaş

Oy: 2 40.0%
  • Trabzonspor

Oy: 1 20.0%
  • Beraberlik

Oy: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
gönlüm beşiktaştan yana Allah ın izni ile alırız :)

Berabere de bitebilir.Beşiktaş kazanamazsa Emre halini düşünemiyorum :)
Trabzonu yenip fenerle final macına cıkmak istiyoruz ama işimiz kolay değil malasef sakat oyuncularımız çok (tello,ferrari,nihat,ernst belki yetişir) ama ne olursa olsun kazanmak istiyoruz..
maca gidicem büyük ihtimalle taraftar desteğiyle 1-0 da olsa kazanıcaz inş..
birsencm kazanırsak 32. hafta lider oluruz yaz bunu bi kenara ;)

Beşiktaşın işi kolay degil beraberlik diyorum:rolleyes:

ilk golü mutlaka biz atmalıyız cok önemli bu macın seyri acısından..

fenerle final macı oynamak bir beşiktaşlı nın en cok isteyeceği şeydir umarım kadıköyde adil bi savaş olur bizimde şansımız fenere tutuo çünkü :)
Şu an ikinci sıradayız.Beşiktaşı Yenmemiz haLinde Yüzde 99 Şampiyonuz. Bjk maçı zor oLacak ama Şampiyon oLmak istiyorsak Bjk engeLini geçmek zorundayız.:)

Şu an ikinci sıradayız.Beşiktaşı Yenmemiz haLinde Yüzde 99 Şampiyonuz. Bjk maçı zor oLacak ama Şampiyon oLmak istiyorsak Bjk engeLini geçmek zorundayız.:)
hakem etki etmesse ben fenerbahceye yenilecemiğizi düşünmüyorum çünkü cok ters gelen bi yapmız var fenere karşı :)
o macı kim alırsa şampiyon o olucak gibi zaten berabere biterse bursaya yarar ;)

hakem etki etmesse ben fenerbahceye yenilecemiğizi düşünmüyorum çünkü cok ters gelen bi yapmız var fenere karşı :)
o macı kim alırsa şampiyon o olucak gibi zaten berabere biterse bursaya yarar ;)
Umarım Beşiktaş maçında şans bizden yana olur. Biraz şans gerekiyor o karşılaşmayı kazanmak için.:)
Beraberlik de bi ihtimal tabi Fb olmazsa Bursa olsun zaten hak ediyor yeşil beyazlılar;)

Geri
Üst Alt