Hazır-Cevap
Kayıtlı Öğrenci
gs 1 puan için gelmiş mac boyunca savunma yaptı ve bizim beceriksizliğimiz biraz da şansının yardım etmesyle aldı 1 puanı.. yazık oldu bunca emeğe..
Emrecim maça giden olarak anlatır mısın?Atmosfer nasıldı?
gs 1 puan için gelmiş mac boyunca savunma yaptı ve bizim beceriksizliğimiz biraz da şansının yardım etmesyle aldı 1 puanı.. yazık oldu bunca emeğe..
süperdi atmosfer her zamanki gibi..sesim hala kısık daha ne olabilirki golden sora bi kat aşağı düştümEmrecim maça giden olarak anlatır mısın?Atmosfer nasıldı?
gs ilk macda bütün forvetleri vardıda 3-0aldı.. ama oyun olarak cok gerideydi iki macdada iki macın hakkıda beşiktaşdan yanaydı gs nin sadece cok şansı vardı her iki macda da bu kadar..forveti olmayan gsnin - bjk maçı böyleydi ya forvetler olsaydı evet roseşah ucuz kurtuldunuz katılıyorum sana...![]()
![]()
![]()
![]()
süperdi atmosfer her zamanki gibi..sesim hala kısık daha ne olabilirki golden sora bi kat aşağı düştüm![]()
yok cnm ya alışığım ben gecen seneki gs macındada sahaya düşmüştük arkadaşlaAy inanmıyorum iyi birşey olmadan döndün![]()
yok cnm ya alışığım ben gecen seneki gs macındada sahaya düşmüştük arkadaşlao gol bizi şampiyon yapmıştı ama
![]()
aynen öyle cnm beşiktaş sevgisi hele de stadda insanın gözünü kör edio acı felan duymuyosunO zaman şampiyon olduğunuzda canın yansa bile onu unutmuşsundur.Çünkü sende bu Beşiktaş aşkı büyük olunca
![]()
aynen öyle cnm beşiktaş sevgisi hele de stadda insanın gözünü kör edio acı felan duymuyosun![]()