H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 3 Tem 2010 #201 ohh beş çayına bayadır gelmiyorum beni de kabul edermisiniz?
K KatreiAsk Kayıtlı Öğrenci 4 Tem 2010 #203 bensiz beş çayı olmazdı demi ben de geliyorum millet.en çok dondurma ilgimi çekti. şu sıcakta iyi gider
bensiz beş çayı olmazdı demi ben de geliyorum millet.en çok dondurma ilgimi çekti. şu sıcakta iyi gider
K KatreiAsk Kayıtlı Öğrenci 4 Tem 2010 #205 gece çayı içeriz sabaha kadar yolu var yaa napıyım yeni gördüm gecikmişim
K KatreiAsk Kayıtlı Öğrenci 4 Tem 2010 #207 bak beş çayına yetişemedim ama bu pastaya yetiştim. emeğinize sağlık
H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 4 Tem 2010 #209 Hazır-Cevap' Alıntı: Pasta süper görünüyor,buna hayır demek mümkün değil Genişletmek için tıkla ... teşekkürler afiyet olsun başka ne isterseniz yapıyım hemen hiç erinmem
Hazır-Cevap' Alıntı: Pasta süper görünüyor,buna hayır demek mümkün değil Genişletmek için tıkla ... teşekkürler afiyet olsun başka ne isterseniz yapıyım hemen hiç erinmem
S Sosyolog_60 Kayıtlı Öğrenci 12 Tem 2010 #215 Ben geç kaldım anlaşılan .Neyse artık nasip değilmiş Yinede teşekkürler