Beş çayıma gelen varmı

saat 18:41 olmuş yaw benim burdan konya'ya gelmem zaten 9-10 saat:D en ii si yine fincanda kekle idare etmek:D eline sağlık toprağım:p

Teşekkür ettim yediniz içtiniz tok karnına sensiz olmazmışmış diyonuz tabi:D haklısınız inş. konyaya geldiğim zaman:p

inanıyorum toprak kız (yinede içime bi acı çökmedi değil hepsini tek başına yemiş olman düşüncesi:D)
neyse babaannem olaydı siz yeyin yeterki ben yemiş gibi olurum derdi (alıntı yapiyim bende ondan) afiyet olsun;)

aşk olsun ya biz sensiz yemeyiz sen gel bunların alasını yaparız sana

yalan ağzına yuva yapmış hatice:D:p:pteşekkür ederim biliyorum yaparsın şakalandırıyorum;)

yalan ağzına yuva yapmış hatice:D:p:pteşekkür ederim biliyorum yaparsın şakalandırıyorum;)
bilirsin beni her işi yaparım unutma seninde bana sözün var sen onu yaparken ben sana pasta börek yapacam bir güzel kendi ellerimle yedirecem sana valla geçtim pastayı benim ellerimide mi yersin bilmem:D

tabiki unutmam :) yok yok zombileşme olmuyo bende oturur kibar kibar yeriz:D

anamm ben yeni gördüm aslıı döktürmüşsn ;) ayy bana kaldımı kız özellikle o zeytin yaglıları istiyorum

bensiz 5 çayı olur mu

anammmm gelinmez mi hiç kızzzz geç kaldık ama geldik geldik:D:D

bizede yemek bırakmışlardır yoksa yeniden yaptırırım aslıya dime ayşe....sona kalan :D:D:D ne olsun

Ayşe pegasus suheda hoş geldiniz canlarım geç kaldınız biraz ama kalanlar sizin artık:p

bende geldim 5 çayına ama eli boş gelmedimm böreklerr kurabiyer yaptım aof aileme

Geri