B brsvc Kayıtlı Öğrenci 19 Eki 2007 #21 iki nokta üst üste ve parantes koyarsan gülersin arkadaşım. bende allataki üye için ömür boyu gülerim)))
iki nokta üst üste ve parantes koyarsan gülersin arkadaşım. bende allataki üye için ömür boyu gülerim)))
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 23 Eki 2007 #23 ne ağlat nede ağla.... ama allataki üye için her zaman şüphe duy
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 15 Kas 2007 #34 Karlı bir havada yalın ayak mı vayyyy Ben alttaki üye için soğuk havada sıcacık kahve içerdim
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 17 Kas 2007 #37 Afiyet şeker olsun.. Alttaki üye için iznimi bırakıp onun yanına gelirdim_?_?
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 17 Kas 2007 #38 Teşekkürler. Oldu valla Gel bekleriz Samsunaaa Gezdiririm Tarihi Turistik yerleri Alttaki üye için şimdi fındıklı kahve içiyorum.
Teşekkürler. Oldu valla Gel bekleriz Samsunaaa Gezdiririm Tarihi Turistik yerleri Alttaki üye için şimdi fındıklı kahve içiyorum.
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 19 Kas 2007 #39 oda güzelmiş. bende altaki üye için 5 bütün ekmek arası yerim.
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 19 Kas 2007 #40 5 bütün ekmek oyyhhh Ben alttaki üye için karanlıkta ışık yakıp otururum