H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 28 Eyl 2010 #201 Canım benim eksik olma sen Bana ihtıyac duydugu zaman yanında olurdum.
S SIRMA Kayıtlı Öğrenci 28 Eyl 2010 #202 çok ihtiyaç duyduğun bir eksiğini tamamlardım..tabii başta insanlara manevi açıdan detek olmak lazım ama..bir ihtiyacını giderirdim..
çok ihtiyaç duyduğun bir eksiğini tamamlardım..tabii başta insanlara manevi açıdan detek olmak lazım ama..bir ihtiyacını giderirdim..
S seher Kayıtlı Öğrenci 28 Eyl 2010 #203 hazır cevap oluyorsunda ben de senin için ilk göğe çıkan yıldızdan dilek dilerdim
O only roses Kayıtlı Öğrenci 29 Eyl 2010 #206 Erzuruma bilet alcam en kısa zamanda sana topragım buna ihtiyacın var
I isokor Kayıtlı Öğrenci 29 Eyl 2010 #207 hey allam nasıl bi düşünme biçimidir. bu Allah razı olsun:haha Toprağımın hep yanındayım
O only roses Kayıtlı Öğrenci 29 Eyl 2010 #208 Seni düşünüyorum ben :ciciBen hep arkandayım topragım yaptıgın her şeye imzamı atabilirim yani
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 17 Şub 2011 #211 Derbi için bilet alırdım ortağıma ama bjk taraftarının yanında izlemek için
B burcumut Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #215 antep fıstıklı çikolata yerdimmmm hemde istemedgn kadar ayyy canm çikolata istiyo yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :agla
antep fıstıklı çikolata yerdimmmm hemde istemedgn kadar ayyy canm çikolata istiyo yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :agla