S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 30 Kas 2007 #85 senin için amasyadan ankaraya geliyom gecenin bu vaktinde daha ne yapayım
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 30 Kas 2007 #86 çok Saol Yaa çok Incesin..... Bak Bende Senin Için Geldim Sabahin Köründe Yazi Yaziyorum Bakk
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 13 Ara 2007 #88 ay ay ay teşekkür ederim. Bende alttaki üyeye şöylye deniz kıyısında villa alırdım
M mimoza Kayıtlı Öğrenci 13 Ara 2007 #89 tşk ederim ..ben alttaki uyeye yaprk sarması yapardım en zeytin yağlısından
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 14 Ara 2007 #90 bende tşk ederim... bende alttaki üyenin yaptığı en zeytin yağlısından yaprak sarmasını yerdim
W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2008 #92 yaa kimse bana yaprak sarması yapmıyor mu çok severim valla Alttaki üyeye dua ederdim Allah gönlüne göre versin die (hadi bakalım kim önce yazacak )
yaa kimse bana yaprak sarması yapmıyor mu çok severim valla Alttaki üyeye dua ederdim Allah gönlüne göre versin die (hadi bakalım kim önce yazacak )
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 16 Nis 2008 #94 Oooo Burasi Yikiliyo Ya Sarmalar Falan... Bende Alttakine Börekler Açayim Bari..
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 16 Nis 2008 #95 SEN BÖREK AÇ BENDE ÇAYLARI DEMLİYİM DİYECEĞİMİ BEKLEME BENDEN sen kesin zehir falan katarsın o böreklere....
SEN BÖREK AÇ BENDE ÇAYLARI DEMLİYİM DİYECEĞİMİ BEKLEME BENDEN sen kesin zehir falan katarsın o böreklere....
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 16 Nis 2008 #96 Amanin Senmi Geldin Alttakinin Sen Olduğunu Bilsem Börek Yapmak Diil Una Bile Değmem Elimi
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 16 Nis 2008 #97 una soralım bakalım senin eline değecekmi bikere : bende alttaki üyeye yemek yapardım yağda kızarmış, yağsız kızmamış
una soralım bakalım senin eline değecekmi bikere : bende alttaki üyeye yemek yapardım yağda kızarmış, yağsız kızmamış
M mavisim_6689 Kayıtlı Öğrenci 2 Şub 2009 #98 walla eyce olurdu bende alttakine çiğ köfte yapardım benim için nederdin?
M merveg Kayıtlı Öğrenci 2 Şub 2009 #99 sağol valla çok severim.ben de bi adanalı olarak içli köfte yapayım
J jojo Kayıtlı Öğrenci 20 Ağu 2009 #100 istatistiği vermen için büt.snvına girip seni geçirtmeyi isterdim merve