S seher Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #344 herkesin yardımına koşan, hayata dolu dolu bakan ,güler yüzlü
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 9 Ağu 2010 #352 Son günlerin aktif üyesi Gizemli değilimdir,her zaman çabuk çözerler beni
H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 9 Ağu 2010 #353 gizemli derken böle merak uyandırıyorsun nasıl biri die ben hep düşündüm snin hakkında böle çok hoş biri olarak görünüyorsunn
gizemli derken böle merak uyandırıyorsun nasıl biri die ben hep düşündüm snin hakkında böle çok hoş biri olarak görünüyorsunn
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 9 Ağu 2010 #354 hayat42' Alıntı: gizemli derken böle merak uyandırıyorsun nasıl biri die ben hep düşündüm snin hakkında böle çok hoş biri olarak görünüyorsunn Genişletmek için tıkla ... Hııımmm şimdi anladım canm tanıyorsun beni az çok artık
hayat42' Alıntı: gizemli derken böle merak uyandırıyorsun nasıl biri die ben hep düşündüm snin hakkında böle çok hoş biri olarak görünüyorsunn Genişletmek için tıkla ... Hııımmm şimdi anladım canm tanıyorsun beni az çok artık