T tbua Kayıtlı Öğrenci 18 Haz 2009 #21 o bir yönetici, o bir şair, o bir güzel, o bir, o bir bitmezki iyi ki var derdim
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 18 Haz 2009 #25 BURCU' Alıntı: Her zaman bir şair yönü vardır.... Genişletmek için tıkla ... Hayranım İdolüm o bnm biteciğim cnm ablam arkadaşım hıh
BURCU' Alıntı: Her zaman bir şair yönü vardır.... Genişletmek için tıkla ... Hayranım İdolüm o bnm biteciğim cnm ablam arkadaşım hıh
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 18 Haz 2009 #26 Oy kurban olurum ben senin güzelliklerine.... Aklı büyük cimcimem
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 18 Haz 2009 #30 By~Sonkez' Alıntı: kelimelerin kifayetsiz kaldıgı kişi... Genişletmek için tıkla ... Çok kawqacı biri derdim
By~Sonkez' Alıntı: kelimelerin kifayetsiz kaldıgı kişi... Genişletmek için tıkla ... Çok kawqacı biri derdim
S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 19 Haz 2009 #36 fazla bir bilgim yok ama sevilen birisi kendisine yapılan yorumlardan anladıgım kadarıyla yani iyi birisi derdim....
fazla bir bilgim yok ama sevilen birisi kendisine yapılan yorumlardan anladıgım kadarıyla yani iyi birisi derdim....
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 19 Haz 2009 #37 koştum geldim bana seni sordular zaten dedim ki; benden iii olmasın o varken hiç canım sıkılmıyor dedim bide çok sempatik diye belirttim....
koştum geldim bana seni sordular zaten dedim ki; benden iii olmasın o varken hiç canım sıkılmıyor dedim bide çok sempatik diye belirttim....