K kevin_norton Kayıtlı Öğrenci 1 Tem 2010 #4 ksk_prens' Alıntı: batı edebıyatı zor ders gıbı :d Genişletmek için tıkla ... ne demezsin. hem de zorun zoru. Tamamen ezber.
ksk_prens' Alıntı: batı edebıyatı zor ders gıbı :d Genişletmek için tıkla ... ne demezsin. hem de zorun zoru. Tamamen ezber.
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 2 Tem 2010 #5 ksk_prens' Alıntı: batı edebıyatı zor ders gıbı :d Genişletmek için tıkla ... En sinir bozucu ders benım için
ksk_prens' Alıntı: batı edebıyatı zor ders gıbı :d Genişletmek için tıkla ... En sinir bozucu ders benım için
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 3 Tem 2010 #7 ksk_prens' Alıntı: tm bana kızmayın Genişletmek için tıkla ...
K KatreiAsk Kayıtlı Öğrenci 3 Tem 2010 #8 vizede ben de çok zorlanmıştım ama finalde çok iyi puan aldım bu dersten. şimdi korkmuyorum önceki kadar batı ed akımlardan
vizede ben de çok zorlanmıştım ama finalde çok iyi puan aldım bu dersten. şimdi korkmuyorum önceki kadar batı ed akımlardan
K kevin_norton Kayıtlı Öğrenci 12 Ağu 2010 #9 fatma' Alıntı: vizede ben de çok zorlanmıştım ama finalde çok iyi puan aldım bu dersten. şimdi korkmuyorum önceki kadar batı ed akımlardan Genişletmek için tıkla ... Kaç aldın? Söyler misin?
fatma' Alıntı: vizede ben de çok zorlanmıştım ama finalde çok iyi puan aldım bu dersten. şimdi korkmuyorum önceki kadar batı ed akımlardan Genişletmek için tıkla ... Kaç aldın? Söyler misin?