Başarılı/Başarısız/Uyarı Anlamları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maym

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
Halkla İlişkiler
Bu İfadelerin Anlamları:

BAŞARILI

Notlarınızın geçer not olduğu AA, AB, BA, BB, BC, CB, CC Notlarından Oluştuğunu,
Sorunsuz Olarak Tüm Derslerden Geçtiğinizi İfade Eder.

UYARI

Notlarınızın koşullu geçer not olduğu CD, DC, DD Notlarından Oluştuğunu,
Genel not ortalamanızında 2'nin Altında Olduğunu,
Bahar Dönemi Sonundaki genel not ortalamanızın Yine 2 ve Üstü Olmazsa Bu Derslerden Kalacağınızı İfade Eder.
(2.00 ve Üstü Olursa Geçersiniz)

BAŞARISIZ

Notlarınızın tekrar Olan FF Notundan Oluştuğunu,
Tüm Derslerden direk Kaldığınızı, Bu Dersleri Seneye Güz Döneminde Tekrar Göreceğinizi İfade Eder.

Eğer ff dersiniz varsa durumunuz da başarılı yazsa dahi seneye bu dersi vermenz gerek.
Genel not ortalaması önceki dönemlerdeki başarılarınızla birlikte hesaplamıştır.
Bu ortalamanın nasıl hesaplandığını
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
klavuzdan öğrnebilirsiniz.(sayfa 21-22)

bilqi içn tşkkrlr :)

bende DC de var yıne basarılı yazıyo orda bı eksık var sanırım

ewt sadece örnek bu ortalamana göre değişir

bilqi içn tşkkrlr :)

bu konuda bi sorum olcak ben 4.sınıf işletme öğrencisiyim gno 1.69 ve dno 3.09 güz döneminden en düşük notum CB fakat bende akademik yetersizlik uyarısı görünüyo.bahar döneminde de notlarım bu şeklilde olursa bi problem olmicak sanırım ama gno 1.69 olması kafamı karıştrdı bu beni etkiler mi acaba?

Bu İfadelerin Anlamları:

BAŞARILI

Notlarınızın geçer not olduğu AA, AB, BA, BB, BC, CB, CC Notlarından Oluştuğunu,
Sorunsuz Olarak Tüm Derslerden Geçtiğinizi İfade Eder.

UYARI

Notlarınızın koşullu geçer not olduğu CD, DC, DD Notlarından Oluştuğunu,
Genel not ortalamanızında 2'nin Altında Olduğunu,
Bahar Dönemi Sonundaki genel not ortalamanızın Yine 2 ve Üstü Olmazsa Bu Derslerden Kalacağınızı İfade Eder.
(2.00 ve Üstü Olursa Geçersiniz)

BAŞARISIZ

Notlarınızın tekrar Olan FF Notundan Oluştuğunu,
Tüm Derslerden direk Kaldığınızı, Bu Dersleri Seneye Güz Döneminde Tekrar Göreceğinizi İfade Eder.

Eğer ff dersiniz varsa durumunuz da başarılı yazsa dahi seneye bu dersi vermenz gerek.
Genel not ortalaması önceki dönemlerdeki başarılarınızla birlikte hesaplamıştır.
Bu ortalamanın nasıl hesaplandığını
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
klavuzdan öğrnebilirsiniz.(sayfa 21-22)

bu konuda bi sorum olcak ben 4.sınıf işletme öğrencisiyim gno 1.69 ve dno 3.09 güz döneminden en düşük notum CB fakat bende akademik yetersizlik uyarısı görünüyo.bahar döneminde de notlarım bu şeklilde olursa bi problem olmicak sanırım ama gno 1.69 olması kafamı karıştrdı bu beni etkiler mi acaba?

bahar dönemi ortalamanızı yüksek yaparsanız oda yükselir

Geri