bakalım kim daha iyi duygu sömürüsü yapacak!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pena

Kayıtlı Öğrenci
arkadaslar yeni bir oyun daha lütfen abartabildiginiz kadar abartin ii eglenceler!!!

Bu oyun güsel asLında ama ne kdr oynanır bılemıcem:)
Meyve suyunun içindekı yaratıktan okdr çok midem bulandıkı hala kahvaltı yapamadım ühühühü :D

ben çok hastayım,grip oldum,ilgiye muhtacım,annemi babamı aylardır göremiyorum.bi çorba yapanım yok.zaten sevgilimde çok uzakta,hem işsiz evlenemiyoruz bi türlü.(drama yapmak için yazdım ama bu gerçekler hakkaten çok acıymış.yaşarken farketmedim ama tekrar okuyunca ağlayasım geldi)

karnım çok aç ekmek alacak param bile yok böhüüüüüüüü

dersler çok yoruyoo ,,herkes üzerime gelioo,,kafam sorulardan geçilmiyor,,ruhum daralıyo,,hem dostum uzakta ,,derdimi anlatacak kimsem yook,,beni anlayan yok,,,herkesin sorunlarını dinlemekten de bıktım,,sabrım da kalmadı,,,,,,,,,ooffff,,,,,nasıl bir ruh hali buuu.........:o

çok aşığım ama o beni görmüyo.hatta ve hatta birini sevdiğinden bahsediyo benden akıl istiyo...çok çaresizim(hiç başıma gelmedi bu güzellik varken bende zor gelir zaten=)))

eski formumuzu çok seviyordum sırf forumumuz için nete geliyordum ben bu eski formu hiç sevmedim :( ben gerçek formumuzu istiyorum geri getirin yoksa atlarım:(

aman sen tutacaksan zaten atlamaktan vazgeçerim....:D

iyide bu duygu sömürüsü olmadı.... :D

nolur beni dinle... ?? (olmadı ama boş bırakmakdan iyidir...:D)

allahım neydi bu çilem var mı benim gibi almanla uğraşan yarabbim benim günahım neydi:D:D

Bu da hiç duygu sömürüsü olmadı... Bak böyle olur ayşe geç otur şuraya iyi izle...

ehem ehem .... Juliiieeettt sen aşkından olmuşum pervane, gel buraya beni deli etme... !!! :D:D:D

zuhahauhaha bu mu be duygu sömürüsü .sömürü değil güldürü oldu bu:D:D:d

virgülden sonrası istemdışı çıktı :D nolur idare et... bak ölümü gör... :P:D

tamam sen istersin de ben görmem mi aaaa:D:D

Geri