M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 7 May 2013 #1 Aöf 2013 Bahar dönemi ara sınav soruları açıklandı arkadaşlar bu linkten bakabilirsiniz
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 7 May 2013 #2 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
B burcumut Not Arayan Kayıtlı Öğrenci 7 May 2013 #3 ayyyy bian soruları degil sonçları diye okudum hayret deyip heycanla girdim olmadgnı görünce tekrar döndüm sorularıymış
ayyyy bian soruları degil sonçları diye okudum hayret deyip heycanla girdim olmadgnı görünce tekrar döndüm sorularıymış
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 7 May 2013 #5 bu cevap anahtarında yanlişlik var arkadaşlar işl106u dersi cevapları yok
Y yyildirayy Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 7 May 2013 #6 mliks' Alıntı: bu cevap anahtarında yanlişlik var arkadaşlar işl106u dersi cevapları yok Genişletmek için tıkla ... İŞL106U harf sırasına göre dizilen kısımda değil en altta 10. sırada Benim TÜRK DİLİ 2 de yoktu bende en alttan buldum
mliks' Alıntı: bu cevap anahtarında yanlişlik var arkadaşlar işl106u dersi cevapları yok Genişletmek için tıkla ... İŞL106U harf sırasına göre dizilen kısımda değil en altta 10. sırada Benim TÜRK DİLİ 2 de yoktu bende en alttan buldum