Babalar gününde babanıza nasıl bi hediye alırsınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan graal89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

graal89

♥ Ankaragücü ♥
Kayıtlı Öğrenci
Arkadaşlar ben babama babalar gününde Ankaragücü forması alcam arkasınada ismini yazdıracam benim herkese aldığım klasik hediyedir bu :) bi hediyenin anlamlı olabilmesi için ne tür bi hediye olması gerekir.yada babaya alınacak en anlamlı hediye ne olabilir?

onurum babalar günü geliyor diye ben konu açmıştım zaten...hediyelerimizi de paylaşabilirdik ..neyse baban hediyeni kabul edecekmi?????:D
benim konunun açılış tarihine bakıcam.ona göre telif hakkımı ibraz edecem...:D:D

valla ne alsakki bu babalar gününde bende birşey alıp tarihe geçmek istiyorum ...arabanın deposunu fullesem babama vermiş olduqum en iyi hediye olur herhal :D:D

ne zor bi karar , bayanlara hediye almak çok basit yav:) ben daha önce hamak almıştım, şimdide parfüm aldım babalar gününü bekliyorum, güzel fikirler çıkarsa ekleme yapıım

ne zor bi karar , bayanlara hediye almak çok basit yav:) ben parfüm aldım babalar gününü bekliyorum, güzel fikirler çıkarsa ekleme yapıım

valla ne alsakki bu babalar gününde bende birşey alıp tarihe geçmek istiyorum ...arabanın deposunu fullesem babama vermiş olduqum en iyi hediye olur herhal :D:D

kanks arabanın deposunu fullemek kolay mı kanks sende antep forması al dostum:)

Arkadaşlar ben babama babalar gününde Ankaragücü forması alcam arkasınada ismini yazdıracam benim herkese aldığım klasik hediyedir bu bi hediyenin anlamlı olabilmesi için ne tür bi hediye olması gerekir.yada babaya alınacak en anlamlı hediye ne olabilir?

senden de bu beklenirdi zaten :D:D:D:D:D

Arkadaşlar ben babama babalar gününde Ankaragücü forması alcam arkasınada ismini yazdıracam benim herkese aldığım klasik hediyedir bu bi hediyenin anlamlı olabilmesi için ne tür bi hediye olması gerekir.yada babaya alınacak en anlamlı hediye ne olabilir?

senden de bu beklenirdi zaten :D:D:D:D:D

sende bursaspor forması al merve can:)

baban hangi takımı tutuyorsa o formayı al kankam..yazık adama ya zorlama bence..:D

Geri